Realme'nin son mobil oyun odaklı modeli Realme 11 satışta!

Realme, mobil oyun tutkunlarına özel olarak geliştirdiği yeni modeli olan Realme 11'i tanıttı. Akıllı telefon dünyasına iddialı bir giriş yapan Realme 11, özellikle mobil oyun performansına odaklanarak dikkat çekiyor.

Realme, mobil oyun dünyasında çığır açacak yeni modeli realme 11'i tanıtarak akıllı telefon pazarında dikkatleri üzerine çekiyor. Helio G99 Gaming Yonga Seti tarafından güçlendirilen 8 çekirdekli işlemcisi, oyun tutkunlarına üst düzey bir performans vadederken, akıcı grafiklerle dolu bir oyun deneyimi sunuyor. Cihazın geniş RAM kapasitesi, çoklu görevler arasında hızlı geçiş imkanı sağlayarak kullanıcılara sorunsuz bir deneyim sunuyor.

Realme 11, mobil oyun severlerin uzun oyun seanslarına olan taleplerini karşılamak adına 67W SUPERVOOC şarj teknolojisi ile donatılmış durumda. Bu özellik sayesinde sadece 17 dakikada yüzde 1'den yüzde 50'ye kadar şarj olabilme avantajı sunuyor, böylece oyuncular kısa molalarında bile cihazlarını hızlı bir şekilde şarj ederek kesintisiz bir oyun deneyimi yaşayabiliyorlar. Realme 11, mobil oyun dünyasında yeni bir standart belirlemeyi hedefleyen birinci sınıf bir akıllı telefon olarak öne çıkıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

X'te (Twitter), Engellenen Kullanıcıların Yanıt Verebilmesine İmkan Tanıyan Yeni Güncelleme
Çocukları internette güvende tutmanın yolları nelerdir?
Oyun tasarımında persona: Meğer bu yüzden oyun bağımlısı oluyormuşuz!
Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var
Youtube'u açanlar artık o butonla karşılaşacak: Sadece Premium kullanıcılar faydalanabilecek!