Red Bull pilotları, Formula 1'de ilk sırayı kapattı! Verstappen'in etkisi devam ediyor

Red Bull'un üstünlüğü ile dikkatleri çekmeyi başaran ve üç kez dünya şampiyonu olan Max Verstappen, 2024 sezonunun beşinci yarışı olan Çin Grand Prix'de pole pozisyonundan başlama hakkını elde etmiş bulundu.

Red Bull'un üstünlüğü ile dikkat çeken ve üç kez dünya şampiyonu olan Max Verstappen, 2024 sezonunun beşinci yarışı olan Çin Grand Prix'de pole pozisyonundan başlama hakkını elde etti.

Heyecanı artırmak amacıyla birkaç yıl önce tanıtılan Sprint Yarışları bu sezon daha sık gösterilecek. Sprint Yarışı için yapılan sıralama turlarında, beklenmedik bir şekilde yağmurun da etkisiyle McLaren pilotu Lando Norris ilk sırayı alırken, onu Mercedes pilotu Lewis Hamilton ve Aston Martin pilotu Fernando Alonso takip etmişti.

RED BULL İLK SIRAYI KAPATTI!

Sprint Yarışı'na dördüncü sıradan başlamış olan Verstappen, yarışın sonunda bitiş çizgisini 13 saniyelik bir farkla önde geçti. Sonrasında Pazar günkü ana yarış için yapılan sıralama turlarında beklenen sürpriz etkenin ortadan kalkması ile birlikte, Red Bull pilotları olan Max Verstappen ve Sergio Perez, Aston Martin pilotuna neredeyse 0.5 saniye fark atarak ilk sırayı almış bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: '3 maçta 7 puan almamıza rağmen küme düştük' dedi!
Fatih Tekke: “İyi ve üstün bir oyun oynadık” dedi!
Aziz Yıldırım Manisa’da Fenerbahçeliler derneğini ziyaret etti!
Beşiktaş Maçından Sonra Hatayspor'da İsyan Çıktı!
Selçuk İnan'dan maç sonrası açıklama: "Önemli bir galibiyet aldık ama maalesef daha bitmedi"