Redmi K50 Pro piyasayı sallamaya geliyor

Akıllı telefon dünyasının yeni yükselen yıldızı Redmi, yeni amiral gemisi ile teknoloji dünyasına bomba gibi düşmeyi hedefliyor.

Son zamanlarda sıklıkla dillendirilen bir konu var, o da Xiaomi’nin artık fiyat performans markası olma izleniminden kurtulup, Samsung gibi her kategoride kendini ispatlamış, güçlü ve performans canavarı akıllı telefonlar için de tercih edilebilecek bir marka algısı oluşturmak. İşte bir taraftan bu yeni strateji üzerinde çalışan Xiaomi, diğer taraftan ise fiyat performans ürünü algısını yine kendine ait bir alt marka olan Redmi’ye devretmeye çalışıyor.

Aslına bakarsanız, bu stratejisinde şu ana kadar gayet de başarılı görünüyor. Öyle ki Redmi markası, çıkarttığı her yeni modelle biraz daha adından bahsettirmeyi başarıyor. Bunun yanında, gerçekten fiyat performans markası unvanını da yavaş yavaş pekiştirmeye devam ediyor. Şirketin bu uğurda piyasaya süreceği en yeni akıllı telefon modeli ise Redmi K50 Pro olacak.

K50 Pro’yu diğer modellerden ayıran en önemli şeyse, satışa sunulduğu tarihte muhtemelen en uygun fiyatlı Snapdragon 8 Gen 1 yonga setli akıllı telefon olacak olması. Geçtiğimiz gün Geekbench testine giren telefon, tek çekirdek performansından 1226 puan, çoklu çekirdek performansından ise 3726 puan alarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Redmi K50 Pro’yu öne çıkaran bir diğer özellik ise 120W hızlı şarj desteği ile tamı tamına 17 dakikada tam dolum vadinde bulunması. Bu gerçekten oldukça önemli bir iddia ve sonuçları büyük merakla bekleniyor.

Telefonun diğer bir önemli özelliği ise 12GB RAM’e sahip olması. Bakalım bu kadar güçlü özelliklere sahip olan bu telefon ne zaman ve hangi fiyattan satışa sunulacak.

Honor’un katlanabilir telefonu çok can yakacak gibi duruyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar