Redmi Watch 2 fiyatı ortaya çıktı!

Bilindiği üzere Redmi Xiaomi’nin en önemli yan markalarından birisi. Ülkemizde de oldukça popüler bir çizgide yer alan Redmi yakın geçmişe kadar sadece akıllı telefon üretiyordu.

Fakat son dönemde Redmi ürün yelpazesini genişletti. Çinli üretici bu kapsamda giyilebilir teknolojiler de sunmaya başladı. Redmi’nin satışa sunduğu son giyilebilir teknoloji ürünü ise Redmi Watch 2 oldu.

Redmi Watch 2 geçtiğimiz günlerde JD.com üzerinde listelendi. Saat 63 dolarlık fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Son dönemde satışa sunulan akıllı saatlerde etiketin 100 doların üzerinde olduğuna tanıklık ediyoruz. Örneğin Xiaomi’nin NFC destekli akıllı bilekliği Avrupa’da 70 euro’luk bir etiketle satışa çıktı. Dolayısıyla artık ucuza teknoloji devri kapanıyor diyebiliriz. Malum çip sıkıntısı fiyatların önemli ölçüde artmasına neden oldu.

Elbette söz konusu Türkiye olduğunda işin içerisine döviz kuru ve vergiler de dahil oluyor. Bakalım Redmi’nin dışarıda 63 dolara duyurduğu bu akıllı saat ülkemizde kaç TL’den satılacak. Gerçi hiçbir vergi olmasa da sadece kurdan ötürü yaklaşık olarak 600 TL’lik bir etiket karşımıza çıkıyor.

Oppo’nun ilk katlanabilir telefonu ne zaman çıkacak?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Darbe aldıkça sertleşen malzeme: Depreme karşı binalarda kullanılabilir mi?
TikTok ve ByteDance ABD'deki Yasa İçin Hukuki Mücadeleye Başlıyor
Tıbbi teşhis alanında devrim yaratan yapay zeka: Med Gemini nedir?
Meta soruşturması tamamlandı: Toplam ceza 898 milyon lira!
Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!