Reha Muhtar'ın sağlık durumunda yeni gelişme: Başka bir hastaneye sevk edildi

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, Temmuz ayında evinde merdivenden düşerek ağır yaralanmıştı. Hastanede iki kez entübe edilen Muhtar'ın durumu giderek iyileşti. 3 Ekim'de başka bir hastaneye sevk edilen Muhtar, şu an Ataşehir'de fizik tedavi görüyor.

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, Temmuz ayında evinde geçirdiği merdiven kazası sonrası ağır yaralanmış ve tedavi için hastaneye kaldırılmıştı. İki kez entübe edilen Muhtar, sağlık durumu iyileşmesine rağmen hastanede üç ay geçirdi. Son olarak 3 Ekim’de Ataşehir’deki başka bir hastaneye sevk edildi.

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, Temmuz ortasında evinde merdivenden düşerek ağır yaralandı. 

İKİ KEZ ENTÜBE EDİLDİ


Kaza sonrası Muhtar, Sarıyer Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırıldı ve bu süreçte iki kez entübe edildi. Ancak, zamanla sağlık durumu giderek iyileşme gösterdi.

BAŞKA BİR HASTANEYE YATIRILDI 


Reha Muhtar, üç ay süren hastane tedavisinin ardından 3 Ekim'de başka bir hastaneye sevk edildi. Halktv.com.tr’nin edindiği bilgilere göre, Muhtar şu an Ataşehir'deki özel bir hastanede tedavi görüyor.

FİZİK TEDAVİYE AĞIRLIK VERİLDİ


Yeni hastanesinde Muhtar'ın fizik tedavisine ağırlık verildiği öğrenildi. Ayrıca, Muhtar'ın kendisini ziyaret eden bir meslektaşı aracılığıyla dostlarına iyi olduğu mesajını ilettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.