Reina saldırganı hâlâ İstanbul'da

Katliamın üzerinden günler geçmesine rağmen yakalanamayan saldırganın hâlâ İstanbul'da olduğu ileri sürüldü. Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre saldırganın, örgüte bağlı uyuyan hücrelerden birinde saklandığı...

Katliamın üzerinden günler geçmesine rağmen yakalanamayan saldırganın hâlâ İstanbul'da olduğu ileri sürüldü. Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre saldırganın, örgüte bağlı uyuyan hücrelerden birinde saklandığı değerlendiriliyor. Son görüntüsüne Zeytinburnu’daki kafede ulaşılan saldırganın bu bölgede veya şu an operasyonların devam ettiği ikinci bir bölgede saklandığı düşünülüyor. İstanbul’da ayrılmadığı değerlendirilen saldırganın yakalanması için terör, istihbarat polisinin yanı sıra MİT ve özel hârekat polisi de çalışma yürütüyor.

Öte yandan saldırganla irtibatlı olan kişilerin katliam sonrası Konya’yı terk edip geldikleri İzmir’de gözaltına alındıkları, bu isimler arasında örgütün kritik isimlerinin de bulunduğu ileri sürüldü. Saldırganın 15 Aralık’ta Konya’dan yalnız ayrılarak İstanbul’a gittiği, kendisiyle Konya otogarında görüntülenen ikinci kişinin ise otobüse binmediği belirlendi. Saldırganı İstanbul’a yolcu eden Hoca Yusuf kod adlı şüphelinin saldırıdan hemen sonra Konya’dan ayrıldığı da öğrenildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti
Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"