Reina saldırganıyla yakalanan 3 kadının sırrı

İstanbul Ortaköy'deki gece kulübü Reina'da 39 kişiyi katleden terörist Esenyurt'ta IŞİD'li bir teröristin evinde yakalandı. Saldırganla birlikte aynı evde yakalanan üç kadının 3 Afrika ülkesinden olduğu belirlendi. Teröristlerin,...

İstanbul Ortaköy'deki gece kulübü Reina'da 39 kişiyi katleden terörist Esenyurt'ta IŞİD'li bir teröristin evinde yakalandı. Saldırganla birlikte aynı evde yakalanan üç kadının 3 Afrika ülkesinden olduğu belirlendi. Teröristlerin, IŞİD'e katılmak için gelen Afrika uyruklu kadınları kaldıkları sitede dikkat çekmemek için kullandığı ve alışveriş ihtiyaçlarının bu kadınlar tarafından görüldüğü öğrenildi.

Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki Reina isimli gece kulübünde 39 kişiyi katlederek kaçan IŞİD'li terörist Abdülgadir Masharipov, 17 gün sonra kaldığı hücre evinde sağ olarak ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri terörist Masharipov'un Esenyurt'ta bir adreste saklandığını belirledi. Gece saatlerinde çok sayıda polis ekibinin düzenlediği operasyonla Ebu Muhammed kod adlı ve IŞİD üyesi olan başka bir teröristin olduğu evinde kıskıvrak yakalanan Masharipov'un olayın gerçekleştiği ilk günden bu yana aynı evde saklandığı bilgisine ulaşıldı. Fakat emniyet kaynakları bu bilgiyi doğrulamadı.



IŞİD'E KATILMAK İÇİN GELMİŞLER
Katil Masharipov ve diğer IŞİD'li terörist ile birlikte kaldıkları evde yaklanan 3 kadına dair çarpıcı bilgilere ulaşıldı. IŞİD'li iki teröristin kaldığı hücre evindeki kadınlar Senegal uyruklu Dina A. (27), Somali uyruklu Aysha M. (27) ve Mısır uyruklu Tene Trare (26).

Kadınların IŞİD'e katılmak için İstanbul'a geldikleri ve hücre evine çevrilen Esenyurt'taki dairede bir süredir kaldıkları belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Adana'da Çökertilen Uluslararası Organ Ticareti Şebekesi: Sahte Pasaportlarla Nakil Operasyonu
Erdoğan: "Enflasyonu düşürmeye yönelik, emin adımlar atıyoruz"
Seyircileri Büyüleyecek Yeni Filmler: Amy Winehouse'un Hikayesi ve Yerli Yapımlar Vizyonda!
TikTok ve Universal Müzik Arasındaki Anlaşmazlık Son Buldu: Şarkılar Geri Dönüyor!
Fatih Sultan Mehmet Han'ın Vefatının 543. Yılı Anıldı: Kabri Başında Dualarla Anıldı