Rekor kıran gram altın için gurusu İslam Memiş'ten açıklama: "Ancak bugün alır mıydım?"

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz kararlarının ardından ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) faiz indirimi beklentilerinin artması, altın fiyatlarında kayda değer bir yükselişe yol açtı.

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz kararlarının ardından ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) faiz indirimi beklentilerinin artması, altın fiyatlarında kayda değer bir yükselişe yol açtı. Bu sabah ons altın 2 bin 570 dolara çıkarak yeni bir zirveye ulaştı. Yurt içinde ise gram altın da yükseliş trendine devam ederek 2 bin 807 liraya çıkarak tarihi bir rekor kırdı.

Peki, bu gelişmeler gram altın yatırımcısı için ne anlama geliyor? Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altındaki bu rekor hakkında sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

İslam Memiş, gram altının rekor kırmasının yatırımcılar açısından önemli bir dönemeç olduğunu belirterek, piyasalardaki bu hareketliliğin yatırım stratejilerine etkisine dair ipuçları verdi. Memiş, altın fiyatlarındaki bu yükselişin, özellikle enflasyon ve faiz politikalarındaki gelişmelere paralel olarak devam edebileceğini ve yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

GRAM ALTINDAN REKOR!

İslam Memiş sosyal medya platformu X üstünden gram altının rekor kırması üzerinde paylaşımda bulunmuş oldu. Söz konusu paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Gram altının yeni rekoru 2.851 lira

Ons altının 2.570 $

Yıl sonuna kadar rekor denemeleri devam edecek.

Ancak bugün alır mıydım? Hayır"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.