Rektörden İstanbul seçimlerine ‘mazeretsiz sınav’ önlemi

İstanbul'da bulunan MEF Üniversitesi'nin Rektörü Muhammed Şahin, 23 Haziran'da okulun tüm öğrencileri için bir sınav olacağını açıklayarak mazeret kabul etmeyeceğini açıkladı. Şahin, "Sınava gelmemezlik yapmayalım, mazeret...

İstanbul'da bulunan MEF Üniversitesi'nin Rektörü Muhammed Şahin, 23 Haziran'da okulun tüm öğrencileri için bir sınav olacağını açıklayarak mazeret kabul etmeyeceğini açıkladı. Şahin, "Sınava gelmemezlik yapmayalım, mazeret sınavı olmayacak sonra:)" diye belirtti.

MEF Üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin, Twitter'dan öğrencilerine seslenerek, 23 Haziran'da bir sınav olacağını duyurdu. Şahin, sınava giremeyecek öğrenciler için mazeret sınavı da yapılmayacağını belirtti.

​"Sınava gelmemezlik yapmayalım, mazeret sınavı olmayacak sonra:)" diyen Şahin, böylece 23 Haziran'da tekrar edilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için oy kullanabilecek ancak şehir dışında olması muhtemel öğrencilere, o gün İstanbul'da bulunmaları için bir neden sunmuş oldu.

YSK, 6 Haziran'da İBB Başkanlığı seçimlerinin iptal edildiğini, yeni seçim tarihinin de 23 Haziran olacağını duyurmuştu.

MEF Üniversitesi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı