Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!

Renault'un hızla büyüyen otomobil dünyasına katılacak yeni modeli heyecanla bekleniyor! 2 Mayıs'ta tanıtılacak olan tam hibrit motorlu SUV, C segmentinde Renault'un öncü rolünü pekiştirecek gibi görünüyor.

Renault, 2 Mayıs'ta duyurulacak olan "Symbioz" adlı yeni C SUV modeliyle otomobil dünyasında yine dikkat çekecek bir yeniliğe imza atıyor. Bu modern tasarımlı aracın ismi, Latince "birlikte yaşamak" anlamına gelen "symbiosis" kelimesinden esinlenmiştir.

YENİLİKÇİ TASARIM VE ÜSTÜN TEKNOLOJİ

Symbioz'un 4.41 metrelik boyu ve 145 HP gücündeki E-Tech tam hibrit motoru, hem performans hem de çevre dostu bir sürüş deneyimi sunmayı vaat ediyor. Araç, sadece 1.500 kg ağırlığında olup, bu özelliğiyle diğer benzer araçlara kıyasla daha hafif ve ekonomik bir seçenek sunuyor.

GÖZ KAMAŞTIRAN ÖZELLİKLERLE DONATILDI

Renault Symbioz'un, Solarbay teknolojisiyle donatılmış cam tavanı, kullanıcılara opak veya şeffaf tavan seçenekleri sunarak, isteğe bağlı olarak doğal ışığı içeri alıp mahremiyeti koruma imkanı veriyor. Bu özellik, özellikle uzun yolculuklarda farklı hava koşullarında bile ideal iç mekan konforunu sağlıyor.

C SEGMENTİNDEKİ YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRIYOR

Renault, C segmentindeki varlığını pekiştirmek için yeni modeli Symbioz ile adından söz ettiriyor. Symbioz, Megane, Scenic, Austral ve Arkana gibi diğer Renault modelleriyle birlikte markanın ürün yelpazesindeki yerini sağlamlaştırıyor. Tasarımı ve teknolojik özellikleriyle sınıfında öne çıkan bu model, rakiplerinden ayrışmayı amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı