Renault logo değiştirdi! İşte yeni logo

Otomobil sektörünün dev isimlerinden biri olan Renault da logo değiştiren firmalar arasına katıldı. İşte Renault’un yeni logosu.

Son dönemde küresel firmalar logolarını yenilemek için birbirleriyle yarışır hale geldiler. Gıda sektöründen, otomobil sektörüne kadar pek çok küresel firma logosunu değiştirdi. Logo değiştiren şirketler arasına Renault da katıldı.

Elbette burada logo değişiminden kastımız öyle büyük radikal adımlar değil. Genel olarak mevcut logolara ufak dokunuşlar söz konusu. Keza Renault’un yeni logosu da böyle.

Dilerseniz aşağıdan Renault’un yeni logosuna göz atabilirsiniz.

Aslında bu logo Renault’un geçmişte kullandığı ikonik logosuna da benziyor. Sadece arada ufak farklılıklar var.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Peugeot da logo değiştirmiş ve geçmişte kullandığı bir logoyu günümüze uyarlamıştı.

Son dönemde Burger King, Volkswagen, BMW, Peugeot gibi küresel isimler logo değiştirme kararı aldılar. Muhtemelen bu logo rüzgarı bir süre daha devam edecektir.

Özellikle otomobil sektöründeki isimlerin logo değiştirmeleri elektrikli otomobile geçişe hazırlık olarak nitelendiriliyor.

Malum şu sıralar hemen hemen tüm otomobil üreticileri yeni elektrikli modeller üzerinde çalışıyorlar. Bu yeni modellerin yeni logo ile gelmesi son derece doğal. Zaten Renault’un seçtiği yeni logo da elektrikli otomobillere geçiş için ideal tasarıma sahip. Muhtemelen bu logo elektrikli otomobillerde ışıkla aydınlatılacaktır. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!