Resimde kaç karpuz var? Sadece IQ'su yüksek insanlar 11 saniyede doğru cevabı bulabiliyor!

Bulmaca IQ Testi: Bu resimli bulmacayı yalnızca akıllı bir beyne haiz kişiler çözebilir. Resimde kimin kaç tane karpuz bulunduğunu 11 saniye içinde görebilir misiniz?

Bu zihin bulmacası, zeka seviyenizi zeka oyunlarını çözerken verdiğiniz karara göre test etmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür IQ Bulmacaları altında, problemi dikkatli bir şekilde analiz etmeniz ve analitik ve mantıksal akıl yürütme becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşmanız gerekir. Beyin Bulmacaları, bulmacalara eğlenceli bir unsur ekleyerek basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Cevap hemen önünüzde olmayacağından, çözüme ulaşmak için yaratıcı düşünmeniz gerekir. Böylece, resimde kaç tane karpuz olduğunu belirlemeniz gereken ilginç bir bilmece bulduk.

RESİMDE KAÇ TANE KARPUZ OLDUĞUNU BULABİLİR MİSİN?

Bu bulmaca, zeka seviyenizi test etmek için bir zeka oyunu olarak oluşturuldu. Resimde karpuz parçalarını görebilirsiniz. Bulmaca, “Burada kaç karpuz var?” Sorusunu sorarak izleyicileri toplam karpuz sayısını bulmaya davet ediyor.

Cevap sandığınız kadar basit olmadığı için bu bulmacayı cevaplamadan önce resme çok dikkatli bakmanız gerekiyor. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

RESİMDEKİ KARPUZ SAYISINI TESPİT ETTİNİZ Mİ?

Bu beyin bulmacası, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur. Öyleyse söyle bize, bu IQ bulmacasında doğru karpuz sayısını tespit ettin mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zihin bulmacasında resimdeki karpuz parçalarını gözlemlemeniz gerekiyor. Bazı karpuzlar yarım parçaya, bazıları ise dörtte üç parçaya kesilir. Bütün bir karpuz yapmak için parçaları birleştirmemiz gerekiyor. Böylece, 2 yarım karpuz parçası 4 3/4 karpuz parçasını tamamlayacak. Diğer 2 yarım karpuz parçası birleştirilerek tam karpuz yapılır. Bu, resimdeki parçalardan 5 tam karpuz yapılabileceği anlamına gelir. Yani, bu zihinsel sınavın cevabı, resmin içinde 5 karpuz olduğudur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bu mutfak resmindeki hatayı 11 saniye içinde bulabilir misiniz?

IQ / TEST Haberleri

Hızlı karar mı, acele etmeme mi? İlk gördüğünüz şey kişiliğinizi belirtiyor!
Bu bulmacada gizli bir kedi sizi bekliyor: Deneyen 110 kişiden 2’si bulabildi
Bu testi çözebilenler 'dahi' olarak nitelendiriliyor!
Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, en temel motivasyonlarınızı belirleyebilir
4 askeri görmek herkesin harcı, 5. askeri bulmak ise üstün zeka ister: Sadece 9 saniyeniz var