Resimdeki farklı harfi 9 saniyede kimse bulamıyor! Sadece üst düzey zekaya sahip olanlar farklı harfi bulabili

IQ testi için zeka oyunu: Bu akıl bulmacasında, resimdeki 'Q' alfabe grubu içinde gizli saklı bir O bulmaya çalışın. Yalnızca yüksek IQ'lu kişiler gizli saklı 'O' harfini 9 saniyede fark edebilir.

Bu zeka oyunu, probleme bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır. Bu IQ testi, Zeka Bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Bu beyin bulmacalarını çözerken, mantıksal akıl yürütme becerilerini kullanarak sorunu taramanız ve cevaba ulaşmanız gerekir. Zeka oyunları, bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Cevap hemen önünüzde olmayacağı için çözüme ulaşmak için biraz farklı düşünmeniz gerekiyor. Bu yüzden, resimdeki alfabe Q grubu arasında gizli 'O' harfini bulmanız gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

RESİMDEKİ GİZLİ HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, 'Q' alfabesinin grubu arasında gizli O'yu bulmanız gerekiyor. Uyanık bir zihin, gizli O'yu 9 saniye içinde tanımlayabilir. Cevap oldukça zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun. Resimdeki gizli O harfini 9 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ HARFİ GÖRDÜN MÜ?

Bu beyin bulmacasında, 'Q' alfabesi arasında saklanan gizli O'yu bulmanız gerekiyor. 'Q' alfabesinin 11 satırı ve 20 sütunu vardır. Gizli O'yu 9 saniye içinde bulmak için tüm satırlara ve sütunlara hızlıca bakmanız gerekir.

Bazı bulmacalar mutlaka matematik becerileri veya yanal düşünme gerektirmez, ancak gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bu bilmece zordu ama çözmek için daha az zaman ve beyin gücü gerektirdiğinden basitti. Ama cevabı birkaç saniye içinde bulduğunuzda kesinlikle harika hissettiriyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zihinsel sınavın cevabı gizli O'nun 8. Sıra ve 10. Sütunda olduğudur. Gizli harfi 9 saniye içinde bulanları tebrik ediyoruz. Ancak hala cevabı bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol ederek gizli harfin yerini öğrenebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Resimdeki gizli süpürgeyi bulabilir misin? 15 saniyede bulanların IQ'su yüksek çıkıyor...
Resimdeki “QU!Z” kelimesinin doğru yazılışını 15 saniyede bulabilir misin?
Resimde kaç tane gergedan var? Sadece yüksek zekaya sahip olanlar 11 saniyede doğru cevabı bulabiliyor!

IQ / TEST Haberleri

Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, sizi en iyi şekilde tanımlayan özellikleri belirliyor!
Optik illüzyon testi: Resimdeki koalaların arasında gizlenen fili 7 saniyede bulabilir misin?
Zekanızı kullanın, ördeklerin arasındaki tek civcivi kanıtlayın
Hızlı karar mı, acele etmeme mi? İlk gördüğünüz şey kişiliğinizi belirtiyor!
Bu bulmacada gizli bir kedi sizi bekliyor: Deneyen 110 kişiden 2’si bulabildi