Resimdeki gizli süpürgeyi bulabilir misin? 15 saniyede bulanların IQ'su yüksek çıkıyor...

Bu resimli bulmacada gizli olan süpürgeyi yalnızca keskin gözlere sahip ve mükemmel gözlem becerisine sahip kişiler bulacaktır. Onu bulmak için yalnızca 15 saniyeniz olacağından test zorluğu artıyor.

Resimli bulmacalar her yaştan ve beceri seviyesinden insan için eğlenceli ve zorlu bir aktivite olabilir. Geliştirilmiş bilişsel beceriler, azaltılmış stres, artan odaklanma ve konsantrasyon, gelişmiş bilişsel esneklik ve artan başarı duygusu dahil olmak üzere çeşitli faydalar sunarlar.

Yapboz bulmacalar, farkı bulma bulmacaları, gizli nesne bulmacaları, bulmaca bulmacaları, Rubik küpü vb. dahil olmak üzere farklı resimli bulmaca türleri vardır. 1000 parçalı bir yapbozun en hızlı çözülmesi için dünya rekoru 4 dakika 40 saniyedir. Bu rekor 2018 senesinde İngiltere'den Jamie Bright tarafınca kırılmıştı.

Tüm dahileri çağırıyoruz! Bu resimli bulmacayı çözerek bizlere ne kadar akıllı olduğunuzu gösterin! Bu resim bulmacası gözlem becerilerinizi, örüntü tanıma ve sorun çözme yeteneklerinizi test eder. Bunların hepsi okulda, işte ve genel olarak hayatta başarı için önemli becerilerdir.

RESİMDEKİ SÜPÜRGEYİ BULABİLİR MİSİN?

Süpürge, resimdeki diğer nesnelerin arasında kamufle edilmiştir. Gizli süpürgeyi bulmak için resmi dikkatlice incelemeniz ve sizi onun konumuna yönlendirebilecek herhangi bir desen veya ipucu aramanız gerekir. Ayrıca bulmacayı çözmek için eleştirel ve yaratıcı düşünebilmeniz gerekir.

Bulmaca çözmek zihninizi keskin ve aktif tutmanın harika bir yoludur. IQ'nuzu ve gözlem becerilerinizi test etmeye hazır mısınız? Bu resimdeki gizli süpürgeyi 15 saniye içinde bulabilir misiniz?

GİZLİ SÜPÜRGEYİ GÖRDÜN MÜ?

Peki ne bekliyorsun? Şimdi zamanlayıcıyı başlatın ve gizli süpürgeyi bulabilecek misiniz bir bakın! Resimdeki süpürgenin nerede olduğunu gördün mü?

Eğer gizli süpürgeyi 15 saniye veya daha kısa sürede bulabildiyseniz, çok akıllı ve dikkatli bir insansınız demektir! Daha uzun sürdüyse veya hiç bulamadıysanız endişelenmeyin. Bu bulmaca en akıllı insanlar için bile zorlayıcı olacak şekilde tasarlandı.

ZEKA BULMACASININ İŞTE ÇÖZÜMÜ

Eğer bulmacayı çözemezseniz süre dolduğunda aşağıdaki cevaba göz atabilirsiniz. Bu resimdeki gizli süpürgeyi hala bulamadıysan süpürgenin nerede saklandığını görmek için ağaç dallarına bakın işaretli cevabı göreceksiniz.

Bu bulmacayı kaç saniyede çözdün yorumlara skorunuzu yaz lütfen.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

8 saniyede resimdeki farklı AĞACI bul! Testi çözenler zekalarını zirveye taşıyor!
Resimdeki gizli TAVŞANI 20 saniyede bulabilecek misin?
Resimde gizlenmiş 3 erkeği bulabilir misiniz?

IQ / TEST Haberleri

Hızlı karar mı, acele etmeme mi? İlk gördüğünüz şey kişiliğinizi belirtiyor!
Bu bulmacada gizli bir kedi sizi bekliyor: Deneyen 110 kişiden 2’si bulabildi
Bu testi çözebilenler 'dahi' olarak nitelendiriliyor!
Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, en temel motivasyonlarınızı belirleyebilir
4 askeri görmek herkesin harcı, 5. askeri bulmak ise üstün zeka ister: Sadece 9 saniyeniz var