Rey Manaj: "Sivasspor'a Dönmekten Mutluyum, Tüm Konsantrasyonum Takımda"

Sivasspor'un yıldız golcüsü Rey Manaj, Sivas'a döndü ve transfer süreciyle ilgili, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Daha uzun bir süreç var, göreceğiz," dedi. Avrupa Şampiyonası'nda başarılı bir performans sergileyen Manaj, "Şu anda tüm konsantrasyonumla Sivasspor'dayım," şeklinde konuştu.

Sivasspor'un yıldız oyuncusu Rey Manaj, Sivas'a dönüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Transfer sürecine dair, "Kendimi çok iyi hissediyorum ve buraya döndüğüm için mutluyum," diyen Manaj, Sivasspor'la sürekli iletişimde olduğunu ve gelecekte neler olacağını göreceklerini belirtti. 

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Sivasspor'da Rey Manaj, Sivas'a döndü. Kırmızı-Beyazlı takımın yıldız golcüsü, havaalanında TRT Spor'un sorularını yanıtlarken takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Transfer süreciyle ilgili olarak Manaj, "Kendimi çok iyi hissediyorum ve buraya döndüğüm için çok mutluyum. Transferimle ilgili olarak Sivasspor ile sürekli iletişimdeydim. Beni değerimin altında göndermek istemediler. Daha uzun bir süreç var, göreceğiz," dedi.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Arnavutluk formasıyla başarılı bir performans sergileyen 27 yaşındaki futbolcu, "Avrupa Şampiyonası benim için çok iyi geçti. Ülkemin formasıyla hayatımın en güzel anlarını yaşadım. Ancak şu anda tüm konsantrasyonumla Sivasspor'dayım," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.