Reytingler O Diziyi de Vurdu: Ekranların Sevilen Dizisi Final Yapıyor!

Kanal D'nin reytinglerde başarısını elde edememesi, izleyicileri üzen gelişmelere yol açtı. Son olarak "Güzel Aşklar Diyarı" dizisinin ardından "Ayazın Sonu Güneş" final kararı aldı. Bu durum, kanalın dizilerinin izleyiciyle yeterince etkileşim kuramadığını ortaya koyuyor.

Kanal D'den yeni bir final haberi daha geldi. Son günlerde, bazı dizilerin reytinglerde beklenen başarıyı elde edememesi nedeniyle peşpeşe son kararları alınıyor.

Akşamları ekrana gelen "Güzel Aşk Pazartesiler Diyarı", bu hafta düşük reytingler yarışmasının ardından 6. bölümde son karar aldı. Bugün ise yeni bir final haberi duyuruldu: Kanal D'nin hafta içi her gün yayınlanan günlük dizisi "Ayazın Sonu Güneş" de final yapma kararını aldı.

Birand Tunca (Ayaz) ve Hira Koyuncuoğlu'nun (Güneş) dizinin 75. bölümünde başrollerini paylaştığı ve dizide izleneceği belirtildi.

FİNAL YAPAN DİZİLER

Daha önce Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un yer aldığı "Kırlı Sepeti" dizisinden de final haberi gelmişti. Ayrıca ATV'nin yeni dizisi "Kötü Kan" ve "Kör Nokta", Kanal D'nin "Taş Kağıt Makas" dizisinin finali ile ilgili haberler son günlerde gündeme gelen bomba gibi düştü. Bu gelişmeler, izleyicinin akışını yavaşlatan dizilerin sektördeki zorlu rekabeti bir kez daha göz önünde seriyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.