Reza Zarrap'tan İddialara Ebru Gündeş'li Yanıt Geldi

Türkiye'nin yakından tanıdığı ve adı İran'a ambargonun delinmesi ile geçen Reza Zarrab'ın, Bursalı sosyetik güzel Dilara Altıntop ile evlendirilmiş olduğu iddia edilmişti. O iddiaya jet yanıt sosyal medya hesabından geldi..

11 yıllık evliliğinin ardından 2021 yılında ünlü müzisyen Ebru Gündeş'ten boşanan Zarrab'ın yeniden evlendiği bildirildi. Snob Magazine'in haberine göre, 2016 yılında ABD'de banka dolandırıcılığı ve kara para aklama suçundan tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan Reza Zarrab'ın, Bursa sosyetesi Dilara Altıntop ile evlendiği iddia edildi.

Çiftin geçen ay Miami'de evlendiği bildirildi. Bu gelişmenin toplum üzerinde büyük bir etki yaratması bekleniyor. Öte yandan çiftin düğün töreninde çekildiği iddia edilen bir fotoğraf da basına sızdırıldı.

 

REZA ZARRAB'IN JET CEVABI 


Reza Zarrab, evli olduğu iddia edilince sosyal medya hesabından şunları yazdı; "Yazdığınız her şeye inanmayın. Söylediğiniz her şeye inanmayın. Ben sıkıldım, onlar sıkılmadı. Tek resim sırtlarında iki kişi. Başka bir şey yok, başka bir şey düşünebilirsin." Doğrusunu söylemek gerekirse bu onların sorunu! Ebru Hanım biriyle evlenirse hemen intikamımı alıp kaçan birini bulacağım izlenimi yaratmak istiyorlar..." dedi..

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.