Rezan Epözdemir'den Galatasaray'daki "karaborsa bilet" iddiaları için suç duyurusu!

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Rezan Epözdemir, karaborsa bilet iddialarıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı ve hukukçu Rezan Epözdemir, karaborsa bilet iddialarıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Epözdemir, dilekçesinde kulübün zaten suç duyurusunda bulunduğunu ancak Galatasaray üyesi bir hukukçu olarak soruşturmanın etkin bir şekilde yürütülmesi ve sürecin takip edilebilmesi amacıyla kendi suç duyurusunu yaptığını belirtti. Şunları ifade etti:

"Ceza Muhakemesi'nde şikayet, kişiye değil eyleme yöneliktir. Bizim suç duyurumuz, G.Saray Kulübü üzerinden haksız kazanç elde etme eylemine ilişkindir. Kulüp üzerinden haksız kazanç sağlayan kişi veya kişilerin, görevleri ve sıfatları ne olursa olsun hak ettikleri cezayı almalarını sağlamak ve kimsenin Galatasaray adını hukuka aykırı eylemlerle anma cesaretini bulamaması için bu şikayeti Başsavcılığınıza sunma gereği doğmuştur."

Epözdemir, karaborsa faaliyetinin kulüp içindeki yöneticiler veya profesyoneller olmadan gerçekleştirilemeyeceğini ve biletlerin saniyeler içinde tükenmesinin bu kişilerin eylemleriyle ilgili şüpheler uyandırdığını vurguladı.

Başsavcılığa gönderdiği dilekçenin talep bölümünde ise şu ifadeleri kullandı:

"Toplanan deliller doğrultusunda koşulların oluşması halinde 'tutuklama', 'taşınmazlara, hak ve alacaklara el koyma', 'iletişimin tespiti, dinlenmesi ve kayda alınması' ile 'teknik araçlarla izleme' gibi gerekli koruma tedbirlerinin uygulanmasını, ilgili kişiler hakkında söz konusu suçlardan iddianame düzenlenerek emsal mahiyette cezalandırılmaları için kamu davası açılmasını Başsavcılığınızdan saygılarımla talep ederim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.