RFS Deplasmanında 3 Puan! Galatasaray'ın Kadro Gücü Dikkat Çekiyor

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray, Letonya temsilcisi RFS ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, kadro değeri bakımından rakibini açık ara geride bırakıyor. Hedef 3 puan!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, 2. hafta mücadelesinde Letonya'nın RFS takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç, Riga'daki Daugava Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Müsabakanın hakemi Slovak Filip Glova olacak.

Galatasaray, turnuvanın ilk haftasında Yunan ekibi PAOK'u 3-1 mağlup ederek başarılı bir başlangıç yaparken, RFS Romanya temsilcisi FCSB’ye 4-1 yenilmişti. Sarı-kırmızılılar, Avrupa'daki hedefleri doğrultusunda bu maçı da kazanarak gruptan çıkma şansını güçlendirmek istiyor.

KADRO FARKI DİKKAT ÇEKİYOR

Galatasaray’ın kadro değeri, rakibi RFS’ye kıyasla ciddi bir üstünlük sağlıyor. Sarı-kırmızılılar 288 milyon euro kadro değeriyle turnuvanın en pahalı takımlarından biri olurken, RFS yalnızca 9.4 milyon euro kadro değeri ile son sırada yer alıyor. Bu fark, sahada Galatasaray’ın favori olduğu bir karşılaşmaya işaret ediyor.

MUSLERA CEZALI

Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Tecrübeli kalecinin yerine kalede Günay Güvenç görev alacak. Okan Buruk yönetimindeki takımın hedefi, zayıf rakibi karşısında 3 puanı alarak gruptaki avantajını pekiştirmek.

TAKIMLARIN İLK 11'LERİ

Galatasaray’ın İlk 11’i: Günay, Kaan, Abdülkerim, Sanchez, Jakobs, Torreira, Sara, Barış Alper, Yunus, Mertens, Icardi.

RFS’nin İlk 11’i: Ondoa, Balodis, Panic, Lipusce, Odisharia, Ikaunieks, Savalnieks, Zelenkovs, Marhiev, Silagadze, Ndjiki.

Galatasaray, maçın açık ara favorisi olarak sahaya çıkacak ve 3 puanı alarak gruptaki liderlik yolunda emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.