Ricky Martin'e 'ensest' suçlaması: 50 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya

Dünyaca ünlü pop yıldızı Ricky Martin'in, 21 yaşındaki yeğeni ile ilişki yaşadığı, ayrılıklarının ardından yeğenini korkutan eylemlerde bulunduğu için hakkında suç duyurusunda bulunularak uzaklaştırma kararı alındığı bildirildi.

People Español'a göre davanın duruşması 21 Temmuz'da görülecek ve Martin'in 50 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceğini belirtiyor.

Porto Riko gazetesi El Vocero, 50 yaşındaki pop yıldızı Ricky Martin ile uzaklaştırma kararı talep eden tarafın birkaç ay boyunca birlikte olduğunu bildirdi. Gazete ayrıca kararda ikilinin iki ay önce ayrıldıklarının belirtildiğini de aktardı. Ancak, Martin'in ayrılığı kabul etmediği ve suç duyurusunda bulunan kişinin evinin etrafında dolaştığı iddia ediliyor.

FİZİKSEL VE DUYGUSAL ŞİDDET İDDİASI
İspanyol haber sitesi Marca, kararı talep eden kişinin Porto Rikolu şarkıcının yeğeni Dennis Yodiel Sanchez olduğunu bildirdi. Habere göre Martin'in, 21 yaşındaki Sanchez'i yedi aylık ilişkileri sırasında fiziksel ve duygusal olarak taciz ettiği iddia ediliyor.


50 YILA KADAR HAPİS CEZASI
People Español'a göre davanın duruşması 21 Temmuz'da yapılacak. Dergi, ensest iddiaları nedeniyle Martin'in 50 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceğini belirtiyor.

MARTİN'İN TEMSİLCİLERİNDEN YALANLAMA
Uzaklaştırma kararı haberi çıktığında Martin'in temsilcileri iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Martin'in temsilcileri People'a verdikleri demeçte, "Ricky Martin hakkında uzaklaştırma kararı alınmasına neden olan iddialar tamamen yanlış ve uydurmadır. Bu konuda gerçekler ortaya döküldüğünde müvekkilimiz Ricky Martin'in tamamen haklı çıkacağından eminiz" açıklamasında bulundular.


'KARAKTERİMİ YANSITAN SAYGINLIKLA KARŞILIK VERECEĞİM'
Şarkıcı da Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Hakkımda alınan uzaklaştırma kararı tamamen yanlış iddialara dayanmaktadır, bu nedenle yargı sürecinde gerçeklerle ve karakterimi yansıtan saygınlıkla karşılık vereceğim. Devam eden bir hukuki mesele olduğu için şu anda detaylı açıklama yapamıyorum. Gelen destek mesajlarınız için minnettarım ve bunları tüm kalbimle kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.


MENAJERİ PARA DAVASI AÇMIŞTI
Geçtiğimiz ayın sonlarında, Los Angeles Merkez Bölge Mahkemesi'ne sunulan yasal belgelere ulaşan derginin haberine göre, Martin'e eski menajeri Rebecca Drucker tarafından, ödenmemiş 3 milyon dolardan fazla komisyon için dava açıldı.


KARİYERİNİ SONA ERDİRECEK BİR SKANDALIN ÖNÜNE GEÇMİŞ
Drucker şikayetinde, 2020 yılında yaşandığı iddia edilen bir olaya atıfta bulundu. Bu atıfa göre, Martin'in "potansiyel olarak kariyerini sona erdirecek bir iddia" ile tehdit edildiğini öne sürdü.

Ancak Drucker, Martin'i desteklemeyi başarmış ve şarkıcı bu olaydan "yara almadan kurtulmuş ve profesyonel hayatına devam etmiş".

'ARKADAŞI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN YAPMIŞ'
People'a göre dava dosyasında, "(Drucker) yıllarca Martin'i pervasız patavatsızlıklarının yaratacağı sonuçlardan korudu. Rebecca bunu sadece onun menajeri olduğu için değil, aynı zamanda Martin'in yakın arkadaşı olduğunu düşündüğü için yaptı" ifadeleri de yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ebru Şahin ve Cedi Osman İlk Kez Çocuk İle İlgili Konuştular!
Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye: "Bir erkek olarak düşünseydim, seni bırakıp giderdim"
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi