Rıdvan Dilmen: "Adil bir fikstür çekilmesini istiyorum"

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Antalyaspor deplasmanındaki galibiyetini değerlendirdi. Dilmen, Çağlar Söyüncü'nün ilk 11'de başlamasının kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirtti.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Antalyaspor deplasmanındaki galibiyetini değerlendirdi. Dilmen, Çağlar Söyüncü'nün ilk 11'de başlamasının kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirtti ve Fenerbahçe'nin kadro derinliğine vurgu yaptı. İrfan Can Kahveci'nin kariyer sezonuna rağmen yedek kalmasını da eleştiren Dilmen, İsmail Kartal ve Okan Buruk'un hakkının fazlasıyla verilmesi gerektiğini ifade etti.

FENERBAHÇE'NİN ANTALYASPOR DEPLASMANINDAKİ GALİBİYETİ DEĞERLENDİRDİ

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Antalyaspor deplasmanındaki zaferini değerlendirdi. Dilmen, maçın ardından şampiyonluk yarışındaki önemli konulara dikkat çekti.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN İLK 11'DE BAŞLAMASI ŞAŞIRTICI

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısında Çağlar Söyüncü'nün ilk 11'de başlamasını büyük bir sürpriz olarak nitelendirdi. Dilmen, bu durumun Fenerbahçe'nin kadro derinliğini gösterdiğine vurgu yaparak, takımın geniş oyuncu havuzunu değerlendirdi.

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN YEDEK KALMASI

Ünlü yorumcu, İrfan Can Kahveci'nin kariyer sezonunu geçirmesine rağmen yedek kalmasını da değerlendirdi. Dilmen, bu durumun İsmail Kartal ve Okan Buruk'un hakkının fazlasıyla verilmesi gerektiğini ifade etti. 

FİKSTÜR ADALETİ İSTENİYOR

Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yarışındaki fikstürle ilgili olarak, "Şampiyonluk yarışında iki takım için adil bir fikstür çekilmesini istiyorum çünkü önce oynayanın da sonra oynayanın da üstüne çok fazla baskı biniyor" dedi. Dilmen, takımlar arasında eşit bir rekabet ortamının sağlanması gerektiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız!
UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!