Rıdvan Dilmen: VAR'a bu kadar ciddi para verilmesine gerek yok

Rıdvan Dilmen, ''VAR sistemine herhalde ciddi paralar veriyorlardır. Vallahi gerek yok. Türk futbolunda bu kadar rezaletler yaşanmadı'' diyerek Türk futbolunu yönetenleri sert bir dille eleştirdi.

Rıdvan Dilmen, ''VAR sistemine herhalde ciddi paralar veriyorlardır. Vallahi gerek yok. Türk futbolunda bu kadar rezaletler yaşanmadı'' diyerek Türk futbolunu yönetenleri sert bir dille eleştirdi.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Türk futbolu ve hakemler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'ın Ceyhun Gülselam'a attığı dirsek nedeniyle kırmızı kart görmesi gerektiğini belirten Rıdvan Dilmen, Atiba'nın pozisyonunun da penaltı olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan 'Yüzde Yüz Futbol' adlı programda şu ifadeleri kullandı;

''Türk futbolunda bu kadar rezaletler yaşanmadı''

''VAR sistemine herhalde ciddi paralar veriyorlardır. Vallahi gerek yok. Türk futbolunda bu kadar rezaletler yaşanmadı. MHK Başkanı 'hakemlerimiz aslan gibidir' diyor, 5 gün sonra hakemin kariyerini bitiriyor.

Galatasaray maçında Mariano yumruk mu attı, tokat mı attı bilmiyorum. Diğer pozisyonun penaltı olduğunu herkes biliyor. Hakem olmana da gerek yok.

''Büyük skandal bunlar''

Son 3 günde olanlar bilerek isteyerektir. Büyük skandal bunlar. Böylesi şeyi 3 gündür yaşadığım için büyük üzüntü duyuyorum. Türkiye'de 'VAR'a karşı olan nadir insanlardandım. Bu sektördeki insanlara güvenmiyordum çünkü. Dün ve evvelsi gün yaşadıklarımız, kim bunu yönetiyorsa onun suçudur."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'a Dev Transfer Bombası Geliyor: İtalyan Devi'nin Yıldızı Yolda!
Caner Erkin Fenerbahçe Taraftarını Ayaklandırdı! "Asla Olmayacak!"
Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir sürpriz yaşandı! PSG'yi deviren Dortmund finale yükseldi!
Feyyaz Uçar'dan Beşiktaşlıları üzecek sözler geldi
Ali Koç resmen onay verdi: Takımın bel kemiği gidiyor, taraftarlar çok üzülecek!