Rıdvan Dilmen’den Devlet Bahçeli’ye ''yalakalık’ yanıtı

ABC Haber MerkeziFutbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 68 Kuşağı önderlerinden Deniz Gezmiş’e benzetmesi nedeniyle kendisine “yalaka'' diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt...

ABC Haber Merkezi

Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 68 Kuşağı önderlerinden Deniz Gezmiş’e benzetmesi nedeniyle kendisine “yalaka'' diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi. Rıdvan Dilmen, “Ben ne şeytanım, ne de yalakayım, 15 Ağustos 1962’de Nazilli’de doğmuş onurlu bir Türk vatandaşıyım'' ifadelerini kullandı.

ÖZÜR ÇAĞRISINA RED
Dilmen, Devlet Bahçeli’nin “özür'' çağrısını da reddetti. Dilmen, “Benden kimse özür beklemesin, özür dilenecek bir davranışta bulunmadığım bu yayının tamamı izlediğinde anlaşılacaktır'' ifadelerini kullanıp ilgili sözleri söylediği programın kaydının yer aldığı bir linki paylaştı.

GEZMİŞ’İN FİLİSTİN MÜCADELESİNİ BENZETMİŞ!
Dilmen, yaptığı benzetmeye de açıklık getirdi. Dilmen, Gezmiş’in Siyonizm’e karşı Filistin Kurtuluş Örgütü saflarında verdiği mücadeleyle Erdoğan’ın Kudüs konusundaki faaliyetlerini benzettiğini belirteren Erdoğan’ın emperyalist güçlere baş kaldırdığı iddiasında bulundu.

Dilmen, “Yıllar önce Deniz Gezmiş’ in Filistin konusundaki mücadelesini, Sayın Cumhurbaşkanımızın İslam Ülkeleri adına büyük bir lider olarak siyasi platformdaki Filistin mücadelesine benzetmişimdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın; kapitalist, emperyalist, ''egemen güçlere’, Amerika’ya, İsrail’e baş kaldırıp cesaretle mücadele ettiğini bilecek kadar okur yazarım'' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Eski Futbolcu ve Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen’in önceki akşam AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, 68 Kuşağı’nın önde gelen isimlerinden Deniz Gezmiş’e benzetmesi üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Rıdvan Dilmen’i eleştirmişti. Deniz Gezmiş’i “terörist'' olarak niteleyen Devlet Bahçeli, Dilmen’i de Recep Tayyip Erdoğan’a yalakalık yapmakla eleştirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?