River Plate, Icardi'yi Kapmak İçin Keseyi Patlatıyor!

River Plate, Galatasaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi için 15 milyon euro bütçe ayırdı. Arjantinli oyuncunun da ülkesine dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Icardi, sarı-kırmızılı formayla 83 resmi maçta 58 gol atıp, 22 asist yaptı.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Arjantin'e geri dönme yolunda önemli bir adım atabilir. River Plate, Icardi’yi kadrosuna katmak için 15 milyon euroluk bir bütçe ayırmayı planlıyor. Akşam gazetesinin Arjantin basınına dayandırdığı habere göre, River Plate yönetimi, yıldız forvet için harekete geçecek.

MAURO ICARDI'NIN GÖRÜŞMELERE SICAK BAKTIĞI İDDİA EDİLDİ

Icardi'nin, Galatasaray'da geçirdiği başarılı dönemin ardından ülkesine dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Bu durum, transfer sürecinin hızlanabileceğini gösteriyor. Icardi, sarı-kırmızılı formayla 83 resmi maça çıkarak, 58 gol atıp, 22 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi.

GALATASARAY'DA GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

Icardi, Galatasaray ile kazandığı iki şampiyonlukta da önemli bir rol oynadı. Bu performansı ile hem taraftarın gönlünde taht kurdu hem de futbol dünyasında dikkatleri üzerine çekti. Ancak Arjantinli yıldızın, transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.