Rıza Çalımbay Hatayspor ile teknik direktörlüğe geri dönüyor!

Rıza Çalımbay, teknik direktörlük kariyerine Hatayspor'da devam ediyor. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Çalımbay, Süper Lig'de en çok maça çıkan teknik direktör unvanına sahip.

Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, teknik direktörlük kariyerine geri dönme kararı aldı. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Çalımbay, şimdi Hatayspor'un başına geçiyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Hatayspor, mevcut teknik direktör Özhan Palut ile yollarını ayırarak, Rıza Çalımbay'ı takımın başına getirdi. Hatayspor'un bu değişikliği resmi olarak duyurması bekleniyor.

Rıza Çalımbay, Süper Lig'de en çok maça çıkan teknik direktör unvanını elinde bulunduruyor. 639 maçla bu alanda lider konumda olan Çalımbay, teknik direktörlük kariyerine Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olarak başlamıştı. 61 yaşındaki deneyimli teknik adam, Göztepe, Denizlispor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Ankaraspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor ve Konyaspor gibi birçok takımı yönetti. Çalımbay'ın, Hatayspor'da nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.