Rıza Çalımbay kadro dışı kalan oyuncularla ilgili ilk kez konuştu: "Kulübün menfaati önemli"

Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü Rıza Çalımbay, Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği ödül töreninde Süleyman Seba Özel Ödülü'ne layık görüldü. kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili konuşan Çalımbay, takımın menfaatinin ön planda olduğunu ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bakırköy Ata Spor Kulübü tarafından düzenlenen ödül töreninde Süleyman Seba Özel Ödülü'ne layık görüldü. Tecrübeli teknik adam, ödülü aldığı için teşekkürlerini ileterek, futbol kariyerinde ve antrenörlük hayatında diyalogdan uzak, işine odaklanarak geldiği noktadan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

İKİ ÖNEMLİ MAÇ ÖNCESİ HEDEF BELİRLENDİ

Çalımbay, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, önlerindeki iki önemli maça odaklandıklarını belirtti. Tecrübeli teknik direktör, “Önümüzde iki tane maçımız var. İkisini de kazanmamız gerekiyor. Mutlaka alınması gereken maçlar. Başka bir şey düşünmüyoruz. Tek hedefimiz iki maçtan da galibiyetle ayrılmak” diyerek, takımının hedefinin zafer olduğunu vurguladı.

KADRO DIŞI KARARINA AÇIKLAMA

Çalımbay, kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili de konuştu. Disiplinsizlik, performans düşüklüğü veya diyalog sorunları gibi nedenlerle kadro dışı bırakılan futbolcuların olduğunu belirten Çalımbay, bu kararın her takımda yaşanabilen bir durum olduğunu ifade etti. Teknik direktör, "Bu bir tek bizde olan bir şey değil. Her ülkede, her takımda olan bir şey. Disiplinsiz olabilir. Kulübe karşı gelmiş olabilir, arkadaşlarla diyalogları kötü olabilir ya da performansı düşük olabilir. Böyle şeyler oluyor. Futbolun içinde var. Şuanda da bizde yaşanıyor. Burada en önemlisi kulübün menfaati. Yönetim de öyle bir karar verdi, söylenecek bir şey yok. Bu konuyu doktorlar daha iyi biliyor. Onun için de devamlı olarak onlar açıklama yapıyorlar. Çünkü onlar çalışıyorlar. Kimin oynayıp, kimin oynayamayacağını maçtan bir gün önce bizlere söylüyorlar.” diyerek konuya açıklık getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'ın Transfer Bombası: Real Madrid'den 25 Milyon Euro'ya Süper Yıldız!
Trabzonspor'da Bomba Ayrılık! Uğurcan Çakır'ın Yeni Durağı Belli Oldu: Kimse Beklemiyordu!
Gol Kralı Beşiktaş'a mı Geliyor? 15 Milyon Euro'luk Transfer Yolda!
Derbinin Faturası Ağır! Galatasaray - Fenerbahçe yankısı devam ediyor!
Galatasaray'da Yenilginin Nedenleri! Tepki Olan Buruk'a!