Rıza Çalımbay'dan çarpıcı açıklama! Bir daha teknik direktörlük yapmam

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Daniil Utkin transferinin iptaliyle ilgili iddiaları reddetti. Çalımbay, “Kendi çıkarlarını gözetenlerin karşısındayım. Eğer ekibimden biri bahsedilen şekilde davranmışsa teknik direktörlük kariyerimi sonlandırırım” dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son dönemde gündemde olan iddialara dair açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Rus orta saha oyuncusu Daniil Utkin’in transferinin iptaline neden olduğu yönündeki söylentileri yalanladı. Açıklamasında, "Hatayspor, felaketi yaşamış bir şehrin futbol takımı. Buraya, bu değerli kulübün başarısı için mücadele etmeye ve takımı ayağa kaldırmaya geldim. Burada kendi çıkarları için hareket edenlerin karşısında olacağım. Bahsi geçen oyuncuyu ben ve ekibim inceledikten sonra hem ekonomik olarak kulübümüze hem de oyuncu olarak sistemimize uymayacağına karar verdik. Taraftarlarımız rahat olsun, bu niyetle gelen kişilere kapımız kapalı olacak. Yıllardır birlikte çalıştığım ekibimden bahsedilen şekilde bir davranışın ispatı halinde teknik direktörlük kariyerimi sonlandıracağım. Ancak bu iddialar, işbirliğimizin bozulmasından kaynaklanan bir kuyruk acısıdır ve tertemiz bir kariyere sahip olduğum için gurur duyuyorum" dedi.

Çalımbay ayrıca, Hatayspor Yönetimi’nin kendisini, bir önceki teknik direktör Özhan Pulat ile yolların ayrılmasından sonra aradığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı: "Hatayspor Yönetimi, hocaları ile yollarını ayırdıklarını belirterek bizimle görüşme talebinde bulundu. Önceki teknik adamın fesih sürecinde yaşananlar ya da şehirde ne kadar kaldığı bizim için önemli bir durum değildir."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.