Rizespor 3 puanın peşinde!

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında yarın saat 16.00'da sahasında oynayacağı Kayserispor'dan 3 puan almak istiyor! Kayserispor maçına hazırlıklarını yaptığı antrenmanla devam eden Rizespor için bu maç çok önemli..

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında yarın saat 16:00'da Kayserispor ile karşılaşacak.

Antrenman, teknik direktör rehberliğinde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. İlhan. Palut ısınma hareketleriyle başladı. 5-2 pasla devam eden tatbikat, dar alanda taktik çalışmayla sona erdi. Yeşil-lacivertli ekip en son Trabzonspor'u ligin 22. haftasında mağlup etmişti. Geriye dönüp bakıldığında, evinde ve deplasmanda kazanma sevincini özleyen Rizespor, Kayserispor maçından 3 puan almak istiyor.

Çaykur Rizespor ile Kayserispor, Süper Lig'de şu ana kadar 27 kez mücadele etti. Bu maçlarda yeşil-lacivertli ekip 8 kez, Kayserispor ise 11 kez galip geldi. 8 karşılaşmanın tamamı beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Rize 27 gol atarken, Kayseri ise 33 gol attı. Ligin ilk yarısında oynanan maç, Kayserispor'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

DÜDÜĞÜ BURAK PAKKAN ÇALIYOR!

Çaykur Rizespor - Kayserispor karşılaşmasını Burak Pakkan yönetiyor. Pakkan'ın yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Ali Tuna yapıyor. Maçın dördüncü hakemi Mehmet Türkmen'dir..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig'de disiplin seferberliği: 8 Kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!
Fenerbahçe'de Ali Koç ve 4 Futbolcu PFDK Şoku Yaşadı!
Sakaryaspor, Rakibiyle Adana’da Sahaya Çıkıyor!
Michy Batshuayi'nin Son Derbi Performansı: Fenerbahçe'de Geleceği Belirsiz!