Rizespor'un Genç Yıldızı Dal Varesanovic: Avrupa Yolunda Kararlı Adımlar!

Çaykur Rizespor'un genç yıldızı Dal Varesanovic, Avrupa hedefini açıkladı! Başakşehir maçı öncesi, "3 puanlık değil, 6 puanlık bir maç" dedi. İlhan hoca övgüsü de dikkat çekti.

Çaykur Rizespor'un gelecek vaad eden futbolcusu Dal Varesanovic, Avrupa kupalarında boy gösterme hedefini açıkladı. Özellikle Başakşehir maçı öncesi verdiği röportajda, takımın ve kişisel hedeflerine odaklandığını belirtti. Aynı zamanda İlhan hoca için övgü dolu sözler sarf etti. Varesanovic'in sözleri, takımın motivasyonunu yükseltirken, taraftarların da umutlarını artırdı.

Çaykur Rizespor'un 22 yaşındaki futbolcusu Dal Varesanovic, Rizespor'un Avrupa kupalarında yer alması için hedef koyduğunu dile getirdi.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 21 Nisan Pazar günü saat 13.30'da deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, antrenmanlarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dal Varesanovic, Başakşehir maçına odaklandıklarını belirtti. Varesanovic, "Başakşehir maçına her maça olduğu gibi hazırlandık. Onlar da Avrupa için mücadele ediyorlar. Bu maçın 3 puanlık değil, 6 puanlık bir önemi var. Her iki takım da kazanmak isteyecek ama biz çok iyi hazırlandık ve galibiyet istiyoruz. Deplasmanda istediğimiz sonuçları alamadık ancak taraftarımızın desteğiyle daha güçlü olacağız. İstanbulspor maçında olduğu gibi oynamak ve 3 puanı almak istiyoruz. Her futbolcu büyük liglerde oynamak ister. Ben şu anda hem bireysel hem de takım hedeflerine odaklandım. Ana hedefimiz maçları kazanmak. İlhan hoca hakkında söylenecek çok şey var. Onun hocalık kalitesini ve başarısını herkes biliyor. Sezon başında kimse bu takıma inanmazken, İlhan hoca genç bir kadro oluşturdu ve inandı. Takımı kurduktan sonra ne yapabileceğini gösterdi. Benim ana hedefim Rizespor ile Avrupa kupalarında yer almak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Hatayspor maçı için idmanda!
Montella'dan kadro kadrajı!
NBA'de Sezonun En İyi Çaylakları Belli Oldu: Genç Yetenekler Parlıyor!
Futbolseverler Dikkat! 3 Muhteşem Maç Bu Kanallarda Şifresiz Yayında!
Yılmaz Vural resmen bir başına kaldı!!