Rober Hatemo Zor Günleri Aştı: Yeni Görüntüsü Sosyal Medyada Gündem Oldu

Rober Hatemo, "Aşkı Virane", "Senden Çok Var" gibi hafızalara kazınan şarkılarıyla Türkiye müzik sahnesinde önemli bir yer edinmiştir. 2000'li yılların başından itibaren popüler olan bu şarkılar, dinleyiciler tarafından uzun süre unutulmadı.

1997 yılında 'Esmer' adlı ilk albümüyle müzik dünyasına adım atan ve 'Senden Çok Var', 'Tanrım' ve 'Çiçeğim' gibi hit şarkılarla geniş kitlelere ulaşan Rober Hatemo, son sosyal medya paylaşımlarıyla yeniden gündeme oturdu.

YENILENEN İMAJIYLA ŞAŞIRTTI

Rober Hatemo, sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımlarda "Yenilendim" diyerek kaslı halini gösterdi. Eski imajından izler taşımayan müzisyen, "Her an yeni bir şarkıyla hoplatabilirim" diyerek hayranlarını heyecanlandırdı.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Ünlü şarkıcının son haline ilişkin sosyal medyada birçok yorum yapıldı. Hayranlar, "Sana ne olmuş?", "Efsane geri dönmüş", "Tanıyamadım" gibi yorumlarla Hatemo'nun değişimini ve yeni görünümünü değerlendirdi.

SAĞLIK MÜCADELESI VE ANLATTIKLARI

Geçtiğimiz aylarda yaşadığı sağlık sorunlarını açıklayan Rober Hatemo, babasını kaybetmesinin ardından yaşadığı zorlu süreci anlatmıştı. "Karnım ağrıyordu, şarkı söyleyemiyordum. Üç profesörle görüştüm, hepsi anksiyete olduğunu söyledi" ifadeleriyle sağlık mücadelesini paylaşmıştı.

Rober Hatemo'nun yenilenen imajı ve müzik kariyerine dair heyecan verici açıklamaları, müzikseverler tarafından büyük ilgi gördü. Yenilikçi yaklaşımı ve müzikteki iddiasıyla tekrar dikkatleri üzerine çeken sanatçı, gelecekteki projeleriyle de merak uyandırmaya devam ediyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.