Robert De Niro vasiyetini açıkladı!

Robert De Niro, Who’s Talking to Chris Wallace? programında mezar taşına yazdıracağı sözleri açıkladı: "Elimden gelenin en iyisini yaptım" ve "Yaptığım her şey için lütfen beni affet." De Niro, iyi bir baba olup olmadığını ise "Elimden gelenin en iyisini yaptım" diyerek yanıtladı.

Robert De Niro, Who’s Talking to Chris Wallace? programında mezar taşına yazdıracağı ifadeleri açıkladı: "Elimden gelenin en iyisini yaptım" ve "Yaptığım her şey için lütfen beni affet." Usta oyuncu, baba olma konusunda ise "Elimden gelenin en iyisini yaptım" şeklinde konuştu.

Hollywood'un ünlü yıldızı Robert De Niro, geçtiğimiz yıl yedinci kez baba olmasıyla dikkat çekmişti. Bu kez ise vasiyeti ile gündemde. 81 yaşındaki De Niro, katıldığı Who’s Talking to Chris Wallace? programında mezar taşına ne yazdıracağını açıkladı. Usta oyuncu, "Elimden gelenin en iyisini yaptım" şeklinde bir yazı yazdırmayı planladığını belirtti. Ayrıca, "Yaptığım her şey için lütfen beni affet" ifadelerini de mezarına ekleteceğini söyledi.

De Niro, "İyi bir baba mıydınız?" sorusuna, "Hayır! Elimden gelenin en iyisini yaptım. Tek diyebileceğim bu" yanıtını verdi. Kariyerinin yoğunluğu nedeniyle zaman zaman çocuklarına yeterince vakit ayıramadığını kabul eden De Niro, çocuklarını çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.