Robinho İtalya'da Taciz Suçlamasıyla 9 Yıl Hapis Cezası Aldı

Brezilyalı eski futbolcu Robinho, İtalya'da bir gece kulübünde bir kadına yönelik taciz suçlamasıyla 9 yıl hapis cezası aldı. Brezilya Yüksek Mahkemesi'nin kararıyla ülkesinde cezasını çekecek olan Robinho, Santos kentinde evinden alındı.

Brezilyalı eski futbolcu Robinho'nun, İtalya'da bir gece kulübünde bir kadına yönelik taciz suçlamasıyla 9 yıl hapis cezasına çarptırılması, kariyeri boyunca elde ettiği futbol başarılarıyla gölgelenen bir sonuç olarak dikkat çekiyor.

Brezilyalı eski futbolcu Robinho, 2013 yılında İtalya'nın Milano kentinde bir gece kulübünde bir kadına yönelik toplu taciz suçlamasıyla 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bu olayın ardından, Brezilya Yüksek Mahkemesi 2017'de cezanın kendi ülkelerinde de geçerli olmasını kararlaştırdı. Robinho'nun 9 yıl hapis cezasını çekmek üzere tutuklanması, ülkesi Brezilya'nın Santos kentinde yaşadığı evinden gerçekleşti. 

Futbol kariyeri boyunca Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Real Madrid, Manchester City ve Milan gibi takımlarda forma giyen Robinho, aynı zamanda Türkiye'de de Sivasspor ve Başakşehir gibi kulüplerde oynamıştı. Ancak bu hapis cezası, kariyeri boyunca elde ettiği futbol başarılarının gölgesinde kalmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
Süper Lig Heyecanı: Galatasaray ve Fenerbahçe, Kritik Derbide Karşı Karşıya!
Carlo Ancelotti: Arda Güler'in Performansı Takdir Edilmeli
Aliağa Petkimspor Tarihinde İlk Kez Play-off'a Adım Attı: Fenerbahçe Karşısında Heyecan Dorukta
Beyaz Futbol'da şok eden ayrılık! O isim gitti!