Rochemback 43 yaşında sahalara döndü!

Brezilyalı futbolcu Fabio Rochemback, 10 yıl aradan sonra 43 yaşında futbola döndü. Santa Catarina Batı Bölge Ligi'nde Guarany de Xaxim takımına katılan Rochemback, Rondofrio'yu 3-2 yendikleri maçta 70 dakika sahada kaldı.

Brezilyalı futbolcu Fabio Rochemback, 10 yıl aradan sonra 43 yaşında futbola dönerek Santa Catarina Batı Bölge Ligi'nde Guarany de Xaxim takımına imza attı. 2014 yılında futbolu bırakan Rochemback, ilk maçında takımının Rondofrio'yu 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada 70 dakika sahada kaldı ve kariyerine yeni bir sayfa açtı.

Brezilyalı futbolcu Fabio Rochemback, 10 yıl aradan sonra futbola geri döndü. 43 yaşındaki oyuncu, Santa Catarina Batı Bölge Ligi'nde Guarany de Xaxim takımıyla sözleşme imzaladı. 

2014 yılında futbolu bırakan Rochemback, takımının Rondofrio'yu 3-2 yendiği maçta 70 dakika sahada kaldı. 

Kariyeri boyunca 7 kez Brezilya milli takımının formasını giyen Rochemback, Internacional, Barcelona, Sporting Lizbon, Middlesbrough, Grêmio ve Dalian gibi kulüplerde mücadele etti. Barcelona'ya 19 yaşında Guardiola'nın varisi olarak gelen Rochemback, 3. sezonunda Sporting Lizbon'a kiralandı. 2011 yılında ise evinde horoz dövüştürdüğü için tutuklanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.