Rocky'nin En Büyük Rakibi Yaşamını Kaybetti! Dünya Efsaneye Ağlıyor!

Dünya genelinde tanınan ve unutulmaz performansları ile izleyicilerin kalbinde taht kuran usta oyuncu Carl Weathers, 76 yaşında yaşamını kaybetti. Weathers, başta "Rocky" ve "Predator" olmak üzere birçok unutulmaz filmdeki rolleriyle beyazperde dünyasında iz bıraktı.

Dünya genelinde tanınan ve unutulmaz performanslarıyla izleyicilerin kalbinde taht kuran usta oyuncu Carl Weathers, 76 yaşında yaşamını yitirdi. Weathers, özellikle "Rocky" ve "Predator" gibi unutulmaz filmlerdeki rolleriyle beyazperde dünyasında iz bıraktı.

Weathers'ın ailesi, eski bir profesyonel Amerikan futbol oyuncusu olan ve Rocky filmlerindeki Apollo Creed karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncunun 1 Şubat'ta uykusunda vefat ettiğini menajeri aracılığıyla duyurdu. Aile, yaptığı açıklamada, "Carl olağanüstü bir yaşam yaşayan, sinemaya, televizyona, sanata ve spora yaptığı katkılarla silinmez bir iz bırakan olağanüstü bir insandı. Çok sevilen bir kardeş, baba, büyükbaba ve arkadaştı" ifadelerine yer verdi. Weathers'ın unutulmaz rolleri ve sanata kattığı değerle, dünya genelinde ve nesiller boyunca tanınmaya devam edecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gazze'deki hükümetten uyarı geldi: Kıtlık kabusu geri döndü!
Putin: Çin Ziyaretinde Ukrayna Krizini Değerlendirdi
ABD'den açıklama: "İsrail savunmasız bırakılmıyor"
2050'ye Kadar Beklenen Yaşam Süresi 5 Yıl Artacak: Sağlıkta Değişimler Gözlemleniyor
Sheppey Adası Hapishanesinde Zehir Skandalı: Mahkumlar Gardiyanları Zehirledi