Rojin Kabaiş’in babası: 'Rojin'in sırtındaki morlukları bizzat kendim gördüm'

Van’da 18 gün kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in babası, intihar iddialarını reddetti. Nizamettin Kabaiş, kızının darbedildiğini öne sürerek, "Sırtında morluklar vardı, 24 kilometreyi tek başına kat edemezdi.

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in babası Nizamettin Kabaiş, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kızının intihar ettiğine dair iddiaları kesin bir dille reddeden Baba Kabaiş, "Darbedildiğine dair belirtiler var. Sırtında morluklar vardı. Ben kendim gittim, bizzat gördüm. Sırtını iyice çevirmediler, buna rağmen gördüm," dedi.

Rojin'in ön otopsi sonuçları da dikkat çekti. Kanal D’de yayımlanan "Neler Oluyor Hayatta" programına telefonla katılan Kabaiş, "24 kilometre uzağa o çocuk tek başına gitmez. Çocuğumun başına birileri bir şey getirmiş," ifadelerini kullandı.

Baba Kabaiş, "Kızım mutlu bir çocuktu. İntihar etmesi için neden yoktu," diyerek, Rojin’in intihar edebileceği bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını vurguladı. "Bilgisayarda bazı araştırmalar yapmış" şeklindeki yorumların intihar ile ilişkilendirilemeyeceğini ifade eden Kabaiş, "Kızım namazını da kılıyordu. Mutlu bir çocuktu. Okulunu, derslerini seviyordu. Üniversiteyi kazandığı için de çok mutluydu. Biz diyoruz ki o çocuğa bir vahşet yapıldı ve bu muhakkak ortaya çıkacak," dedi.

Ayrıca, Rojin’in Google aramaları arasında "Otopsi nasıl yapılır?" gibi sorgulamaların yer aldığını belirtti. Morlukların bulunduğu sırtını gördüğünde yaşadığı acının taze olduğunu söyleyen Baba Kabaiş, "Kesinlikle birileri bu çocuğu götürdü. O çocuk 24 kilometre yolu asla kat edemez. Bence 14-15 gün boyunca onu götürenlerin elinde kalmış," dedi. 

Son olarak, ailede geçmişte intihar eden kimsenin olmadığını belirten Nizamettin Kabaiş, "Kızımı götürüp zarar verdiklerini düşünüyorum," diyerek olayın aydınlatılmasını talep etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.