Rojin Kabaiş’in Babasından Şok İddia: "Kızım Bir Vahşete Kurban Gitti!

Van’da 18 gün kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedenine ulaşılan Rojin Kabaiş’in babası, kızının intihar etmediğini ve cinayete kurban gittiğini iddia etti. Baba Kabaiş, kızının sırtında darp izleri gördüğünü söyledi.

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş, Kanal D'de yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programına telefonla bağlanarak acı dolu iddialarda bulundu. Baba Kabaiş, kızının intihar ettiğine inanmadığını ve bir vahşete kurban gittiğini söyledi.

ACILI BABA: "KIZIMIN İNTİHAR ETMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Rojin Kabaiş’in ölümünü araştıran programda, intihar mı yoksa cinayet mi sorusu gündeme taşındı. Emekli polis ve cinayet dedektifi Savaş Kurtbaba’nın da yer aldığı programda baba Nizamettin Kabaiş, kızının intihar etmediğini belirtti. Kabaiş, kızının çok mutlu bir yaşam sürdüğünü ve intihar etmesini gerektiren hiçbir sebebin olmadığını vurguladı. "Çocuğumun başına bir şey getirilmiş, o çocuğun tek başına 24 kilometre yol gitmesi mümkün değil" diyen Kabaiş, kızının sırtında darp izleri gördüğünü de ifade etti.

DARP İZLERİ VE MORLUKLAR

Baba Kabaiş, kızının sırtında morluklar olduğunu ve bu izlerin bizzat kendisi tarafından görüldüğünü söyledi. Ayrıca, yetkililerden aldığı bilgilere göre Rojin’in bedeninin suda çok uzun süre kalmadığı, dolayısıyla cesedin ciddi bir yıpranma göstermediğini belirtti. Baba, kızının darp edildiğine dair şüphelerinin olduğunu vurguladı ve olayın cinayet olabileceğini öne sürdü.

"AİLEMİZDE İNTİHAR OLAYI YOK"

Nizamettin Kabaiş, ailelerinde bugüne kadar hiçbir intihar vakasının olmadığını ve kızının da böyle bir eylemde bulunmayacağını söyledi. Rojin’in üniversiteye yerleştiği için çok mutlu olduğunu, derslerini ve hayatını sevdiğini belirten acılı baba, kızının çevresinde bu durumu tetikleyecek bir sorunun olmadığını dile getirdi. Kızının ölümünün arkasında başka birilerinin olabileceğini ifade ederek, yaşadığı şüpheleri dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.