Rojin Kabaiş'in Cansız Bedeni Van Gölü Kıyısında Bulundu: Köy Muhtarından Çarpıcı Detaylar!

Van'da 18 gündür kayıp olan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedeni, Van Gölü kıyısında bulundu. Köy muhtarının açıklamaları dikkat çekti.

Van’da 18 gündür kayıp olan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedeni, Van Gölü kıyısında bulundu. Gelişmeyi sosyal medya üzerinden duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rojin'in 27 Eylül 2024 tarihinde KYK yurdundan ayrıldığını ve kaybolduğunu belirtti. Kabaiş'in cesedi, Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım köyünde bulundu.

CANSIZ BEDENİN BULUNMASI

Rojin Kabaiş’in cansız bedeni, arama çalışmalarının 13'üncü gününde Molla Kasım Mahallesi’nde, bahçıvan arkadaşı Mehmet Emin Ankay tarafından fark edildi. Ankay, Van Gölü sahilinde bir karartı gördüğünde merak ederek yaklaştığını ve cesedi gördüğünü ifade etti. Hemen jandarmaya haber verdi.

KÖY MUHTARINDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR

Kabaiş’in cesedi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındıktan sonra memleketi Diyarbakır’a götürüldü. Mollakasım Köyü Muhtarı Sabahattin Karatekin, cesedin sahilde bulunması ile ilgili dikkat çekici bir detay paylaştı. Muhtar, cesedin bulunduğu yerin sahil olduğunu ve giysilerinde yırtık olmamasının, cesedin Van Gölü’ne atılmadığını düşündürdüğünü belirtti.

Karatekin, "Görgü tanıklarının aktardığına göre, cesedin Van Gölü’ne değil de sahile bırakıldığını düşünüyoruz. Buradaki dalgalar giysisinde yırtılmalara neden olurdu" dedi.

KAYIP ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ROJİN KABAİŞ’İN CANSIZ BEDENİ

Bu üzücü gelişme, bölgedeki kayıplar ve güvenlik meseleleri üzerine tartışmaları yeniden alevlendirdi. Olayın detayları ve soruşturmanın seyri, toplumda büyük bir merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.