Rojin Kabaiş'in Kayıp Hikayesinde Yeni İpuçları!

Van'da kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları 14. gününde önemli ipuçlarıyla devam ediyor. Geçtiğimiz gün Rojin’in başörtüsü bulundu, bugün ise göle yakın bir alanda giysileri tespit edildi.

an'da sahile gideceğini söyleyerek kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in arama çalışmaları 14. gününde sürerken, önemli ipuçları ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün Rojin'in başörtüsü bulunmuştu, bugün de göle yakın bir alanda onun giysileri tespit edildi. Arama çalışmaları devam ederken, kayıplar konusunda artan endişe de dikkat çekiyor.

KAYIP VAKALARI ARTARAK DEVAM EDİYOR

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül'den bu yana kayıp. Çakıl taşları toplamak için sahile gideceğini belirten genç kadından o günden beri haber alınamıyor. Kayıp Rojin’in bulunması için Sahil Güvenlik ve İl Jandarma Komutanlığı, su altı görüntüleme ekipmanları ve özel dedektörlerle geniş çaplı bir arama gerçekleştiriliyor.

ÖNEMLİ İPUÇLARI ORTAYA ÇIKTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rojin Kabaiş'in başörtüsünün bulunduğu bilgisiyle arama çalışmalarını yoğunlaştıran ekiplere destek verilmesi talimatını verdi. Bugün de Bardakçı Mahallesi civarında bir kıyafet tespit edildi ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Arama çalışmaları devam ederken, bölgedeki metruk yapılar ve sazlık alanlar da dikkatle inceleniyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.