Roland Sallai'den Galatasaray itirafı

Galatasaray'ın son transferi Roland Sallai, Macaristan Milli Takım kampında önemli açıklamalarda bulundu. Freiburg'da hak ettiği saygıyı görmediğini belirten Sallai, Galatasaray'a transferinin kariyeri için en doğru adım olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Macar futbolcu Roland Sallai, Macaristan Milli Takımı kampında önemli açıklamalarda bulundu.

"AYRILMAMI KOLAYLAŞTIRACAK YANITLAR ALDIM"

Transfer süreci hakkında konuşan Sallai, "Transferin kapanmasına bir gün kala Galatasaray benimle iletişime geçti ve anlaşmayı tamamlamak istediklerini söylediler. Freiburg'da altı yıl geçirdikten sonra, kulüpte hak ettiğim saygıyı görmediğimi hissettim. Sportif direktörle yaptığım son görüşmenin ardından ayrılmamı kolaylaştıracak yanıtlar aldım." dedi.

GALATASARAY'DA YENİ BİR SAYFA

Yeni takımına dair duygularını paylaşan Sallai, "Büyük bir kulübe geldiğim için çok gururluyum. Gelişimim için en doğru kararı verdiğime inanıyorum. Burada önemli oyuncularla birlikte olmak gelişimimi hızlandıracak. Zorlukları seviyorum ve bu adımı atmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Yıldızlarla oynamaya layık bir oyuncu olduğumu kanıtlamak istiyorum." diye konuştu.

PERFORMANSI

Galatasaray, 27 yaşındaki futbolcu için Freiburg'a 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Sallai, sarı-kırmızılı formayla çıktığı ilk üç maçta dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.