Roma, Mats Hummels İçin Beşiktaş'a Karşı Harekete Geçti

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki yıldız isim Mats Hummels için Roma ile büyük rekabet! İtalyan devi, Alman stoperi Avrupa'da tutmak için harekete geçti. Hummels'in 3.6 milyon euro'luk maaş beklentisi ise transferin önündeki engel olarak duruyor.

Beşiktaş'ın transfer atağında olan Mats Hummels için İtalyan devi Roma, Avrupa'da kalma isteğiyle harekete geçti. Teknik direktör Daniele De Rossi'nin öncülüğünde görüşmeler başlarken, Alman stoperin maaş beklentisi transferin seyrini belirleyecek gibi görünüyor.

Beşiktaş, Süper Lig'de gelecek sezon iddialı bir kadroyla başlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni teknik direktörleri Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda harekete geçen Siyah-Beyazlılar, transfer tahtasını Brezilyalı stoper Gabriel Paulista ile açmıştı. Ancak transfer gündemine aldıkları Mats Hummels için büyük bir rakiple karşılaştılar.

İtalyan basınından Calcio Mercato'nun haberine göre, Roma teknik direktörü Daniele De Rossi'nin isteği üzerine Mats Hummels ile görüşmelere başladı. Roma yönetimi, 35 yaşındaki deneyimli stoperle Avrupa'da kalmak isteği doğrultusunda anlaşma sağlamayı hedefliyor. Haberde, Hummels'in Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddettiği ve Roma'nın önündeki tek engelin Alman oyuncunun 3.6 milyon euro'luk maaş beklentisi olduğu belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.