Roma mı, Galatasaray mı? Zalewski'nin Kararı Herkesi Şaşırttı!

Nicola Zalewski, Galatasaray'ın cazip teklifine rağmen Roma'da kalma kararı aldı. Sarı-kırmızılı yönetim, Polonyalı yıldızı transfer etmekte ısrarcı olsa da son teklif de reddedildi.

Galatasaray Yönetimi, Roma'da forma giyen Polonyalı futbolcu Nicola Zalewski'nin transferi için İtalya'ya bir çıkarma yapmıştı. Ancak sarı-kırmızılılar, tüm çabalarına rağmen transferi sonuçlandıramadı.

Di Marzio'nun haberine göre, Nicola Zalewski, Galatasaray'ın sunduğu cazip teklifi geri çevirerek Roma'da kalmayı tercih etti. Polonyalı oyuncunun bu kararı sonrası sarı-kırmızılı yönetim ısrarcı bir tavır sergilese de sonuç alamadı.

Polonya basınından Meczyki'nin haberine göre ise Roma ve Galatasaray, Zalewski'nin transferi konusunda anlaşmaya vardı. Ancak sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu, Galatasaray'ın son teklifini de reddetti. Zalewski, ara transfer döneminde istediği kulübe imza atmayı hedefliyor.

Roma ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek olan 21 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor. 2021'den bu yana Roma A takımında oynayan Zalewski, 109 maçta forma giydi ve 2 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.