'Ronaldinho sahalara dönüyor' iddiası

Malta basınının iddiasına göre 39 yaşındaki efsanevi yıldız Ronaldinho, Birkirkara ile görüşüyor. Ronaldinho son olarak...

Malta basınının iddiasına göre 39 yaşındaki efsanevi yıldız Ronaldinho, Birkirkara ile görüşüyor. Ronaldinho son olarak 26 Eylül 2015'te formasını giydiği Fluminense'nin konuğu Goiás'ı 2-0 yendiği maçta 45 dakika sahada kalmıştı.

Dünya futbolunun yakın döneminin unutulmaz yıldızlarından Ronaldinho, futbol sahalarına dönebilir. Ama Malta’da! 39 yaşındaki Sambacı, Malta basınında Malta Independent ve spor programı L-ARGUMENT’da yer alan iddialara göre Malta’nın Birkirkara takımı ile görüşme halinde.

Son olarak 26 Eylül 2015’te formasını giydiği Fluminense’nin konuğu Goiás’ı 2-0 yendiği maçta 45 dakika sahada kalan Ronaldinho’nun son zamanlarda maddi olarak ciddi sıkıntılar çektiği dünya gündeminde yer alırken Brezilyalı yıldız için bu problemlerin görüşmenin ciddiyetini nasıl etkilediği merak konusu.

Zira iddia ilk ortaya çıktığı dönemde Birkirkara Teknik Direktörü Michael Valenzisa, anlaşma noktasından uzak olduklarını ifade ederken şimdi basında yer alan haberlere göre transfer bitme noktasından çok uzakta değil.

Süreç, Ronaldinho’nun aktif futbolculuk döneminde defalarca Türkiye’ye transfer edilmesi gibi mi sonuçlanır henüz bilinmez hatta Türkiye’de talk-show programına bile çıktığı düşünülürse Malta’da futbol oynayabilir belki ama Birkirkara, İtalya futbolunun önemli golcülerinden Fabrizio Miccoli’nin de forma giydiği bir kulüp olmasını transferde bir avantaj olarak görüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek