Ronaldinho ve Riquelme: Chapecoense için bedavaya oynarız

Posta'da yer alan habere göre, Ronaldinho'nun emeklilik kararı aldıktan sonra Chapecoense için kararını değiştirdiği ve kulübün istemesi halinde oynayabileceği belirtildi. Riquelme'nin de aynı şekilde futbola Chapecoense için...

Posta'da yer alan habere göre, Ronaldinho'nun emeklilik kararı aldıktan sonra Chapecoense için kararını değiştirdiği ve kulübün istemesi halinde oynayabileceği belirtildi. Riquelme'nin de aynı şekilde futbola Chapecoense için dönmek istediği ve oynamak için para almayacakları öğrenildi.

Ayrıca Gremio başta olmak üzere tüm Brezilya kulüpleri 1 ya da 2 oyuncusunu Chapecoense'ye bedelsiz kiralayabileceklerini bildirdi. Arjantin Ligi ekiplerinden Racing Club da, Chapecoense'ye bedelsiz olarak oyuncularını kiralamaya hazır olduklarını açıkladı.

Bolivya'nın Santa Cruz de la Sierra kentinden Kolombiya'nın Medellin kentine hareket eden ve Brezilya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Chapecoense takımı oyuncuları dahil 68 yolcu ile 9 mürettebatın bulunduğu uçak, dağlık araziye düşmüştü. Kazadan 6 kişi sağ kurtulurken 71 kişi hayatını kaybetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA, Türk Hakem Cansu Tiryaki'yi 17 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası'na Davet Etti
Galatasaray, Liderlik Rekorunu Kırmak İçin Sivasspor'u Ağırlıyor
Antalyaspor başkanı Sinan Boztepe'den flaş Nuri Şahin açıklaması!
Trabzonspor'da Nicolas Pepe Şoku: Juventus'a Bedelsiz Transfer!
Beşiktaş Transfer Hamlesi: Marco Reus Hedefte