Ronaldo - Real Madrid gerginliğinde yeni gelişme

Premier Lig ekibi Manchester United'dan ayrılmak istediği bilinen Cristiano Ronaldo ile Real Madrid cephesi arasındaki gerginlik devam ediyor.

Manchester United'da mutlu olmadığı uzun süredir bilinen ve ayrılmak istediğini yönetime ileten Cristiano Ronaldo konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

KAMPA KATILMAMIŞTI

Geçen sezon başında Juventus'tan ayrılarak Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo, kötü geçen sezonun ardından Şampiyonlar Ligi vizesi alınamayınca Kırmızı Şeytanlar'dan da ayrılmayı kafasına koymuş durumda. Manchester United'ın sezon öncesi Tayland ve Avustralya'da yaptığı kamplara katılmayan, İngiltere'deki kamp çalışmalarına da uzun süre gelmeyen Portekizli yıldız, geçen hafta menajeri Jorge Mendes ile kulüp tesislerine gelerek geleceğiyle ilgili görüşmelerde bulunmuştu.

GALATASARAY İLE ADI GEÇTİ

Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz günlerde Manchester United ile yollarını ayırmayı planlayan Cristiano Ronaldo ile temasa geçti. Galatasaray idarecileri görüşme sağladığı Portekizli yıldıza şartlarını sormuştu. Cristiano Ronaldo ise Galatasaray'a teşekkür ederek, "Galatasaray büyük bir kulüp lakin Şampiyonlar Ligi'nde olmayan bir takıma gitmem." diyerek yanıt vermişti.

PEREZ'DEN ŞAŞIRTAN SÖZLER

Bu gelişmelerin ardından Real Madrid taraftarlarından biri başkan Florentino Perez'e, "Ronaldo'yu transfer edelim" dedi. Ancak; Perez ise Portekizli yıldızın ailesini, "Cristiano? O 38 yaşında" şeklindeki bu sözleriyle kızdırdı.

RONALDO'NUN KARDEŞİNİN PAYLAŞIMI: "YAŞLI ADAM...

"Madrid Başkanı Perez'e dünyaca ünlü yıldızın kız kardeşi Katia Aveiro cevap veren isim oldu. Aveiro, "38 yaşında lakin yine iki metreden fazla zıplayabiliyor, 3 dakika orada kalabiliyor ve vücudunda yağ yok. Kendisine saygı duy yaşlı adam" ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Dünyaca Ünlü Olan O İsimle Anlaştı! Teknik Direktör Seçimi Belli Oldu!
Süper Lig 35. Hafta Tamamlandı: Güncel Puan Durumu, Haftanın Sonuçları ve 36. Hafta Programı
Galatasaraylı Icardi, Fenerbahçe'nin Puan Kaybını İğneliyor: "Uyku Zamanı!"
Sezon Sonuna Kadar Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız
Ali Çamdalı: "Mücadele Gücümüzü Sahaya Yansıttık, Samsun Maçında Galibiyet İçin Hazırız"