Röportajda ortaya çıktı: Polislik mülakatında AK Parti’ye üye olma şartı iddiası

Yapılan bir sokak röportajında, bir vatandaş oğluna polislik mülakatında AK Parti'ye üye olma şartı koştuklarını öne sürdü.

YouTube üzerinden sokak röportajları yayımlayan Kendine Muhabir adlı kanalda yapılan bir sokak röportajı skandal bir iddiayı ortaya çıkardı. Oğlunun Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu bitirdiğini dile getiren baba, Karaman Polis Okulu'nda girdiği sınavda 250 kişi arasından birinci olmasına rağmen sözlü sınavda elendiğini söyledi. Bunun üzerine oğlunun, bu sefer de polislik sınavına girip yine rekor kırmasına rağmen burada da sözlü sınavda haksız yere elendiğini öne sürdü. Sokak röportajında oğlunun geleceği ile oynandığını söyleyen baba ''Ben bir de bunlara yıllarca oy verdim, son 2-3 yıldır oy vermiyorum, günahımı dahi vermem artık'' diyerek AK Parti'ye tepki gösterdi.  

"Gençlerin geleceğiyle oynadılar"

Baba, 30 yaşındaki oğlunun hayata küstüğünü söylerken, ''Böyle bir adalet var mı?'' diye sordu. Hakkını helal etmediğini söyleyen baba, ''Neymiş gençlik kollarına üye olacakmışsın'' diyerek oğluna şart koşulduğunu iddia etti. Tüm gençlerin geleceği ile oynandığını söyleyen baba, sözlerini ''Yiğidi öldür ama hakkını ver, iş bilmeyeni iş başına getirme'' diyerek bitirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

FETÖ'nün Sızmaya Çalıştığı 544 Şüpheli Yakalandı: KISKAÇ-15 Operasyonu
Tom Cruise denize böyle girdi! Yıllar sonra çıplak yakalandı!
Oyuncu Batuhan Karacakaya’nın ‘şantaj’ davasından haber var!
Son haline inanamayacaksınız. Efsane Manken, Güzide Duran'ın son hali adeta büyülüyor!
Almanya Başbakanı Olaf Scholz'dan Çarpıcı Açıklamalar: Kadın Cumhurbaşkanı ve Asgari Ücret