Roy Hodgson: Şiddetten uzak durun

Futbol Federasyonu aracılığıyla taraftarlara seslenen 68 yaşındaki Hodgson, şampiyonaya katılmak için çok çalıştıklarını ve turnuvada kalmayı istediklerini belirterek, "İngiltere'nin teknik direktörü olarak, üzerimizdeki...

Futbol Federasyonu aracılığıyla taraftarlara seslenen 68 yaşındaki Hodgson, şampiyonaya katılmak için çok çalıştıklarını ve turnuvada kalmayı istediklerini belirterek, "İngiltere'nin teknik direktörü olarak, üzerimizdeki tehditten ve İngiltere Milli Takımı'na yönelik yaptırımlar uygulanma ihtimalinden dolayı endişeliyim. Maçlarda elbette bize destek vermenizden memnun oluruz ama beladan uzak durmanızı istiyorum. Biz de böylece bu turnuvada devam edebilmek için elimizden geleni yaparız." diye konuştu.

Rusya karşısında kendilerini statta destekleyen taraftarlara teşekkür eden milli takım kaptanı Wayne Rooney de bileti olmayan futbolseverlerin perşembe günü oynanacak Galler maçı için Lens kentine gelmemeleri uyarısında bulundu.

Galler maçının kendileri için önemine dikkat çeken 30 yaşındaki futbolcu, "Biletli taraftarlar, güvende ve duyarlı olun, bize mükemmel desteğinizi vermeye devam edin." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Erden Timur'a Teşekkür: Galatasaray'a İnanıyoruz!
İsmail Yüksek'in Sakatlığı: Sezonu Kapattı!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: Samet Aybaba!
Bursaspor Divan Kurulu Toplantısı 8 Mayıs’ta!
Galatasaray'ın bel kemiği o isimler! Galatasaray 3 yıldızla devleşti!