RTÜK Başkanı Didem Soydan'ın ayakkabısından viski içmesine tepki verdi: "Rezaletin bini bir para!&qu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, YouTube’da Ali Biçim ve Mesutcan Tomay'ın manken Didem Soydan'ın ayaklarını öperek ayakkabısından viski içmesini sert bir şekilde eleştirdi. Şahin, “Bir kadının ayakkabısından içki içilmesi, tam anlamıyla bir rezalet” dedi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, YouTube’da Ali Biçim ve Mesutcan Tomay'ın manken Didem Soydan'ın ayaklarını öperek ayakkabısından viski içmesini sert bir şekilde eleştirdi. Şahin, "Bir kadının ayakkabısından içki içilmesi, tam anlamıyla bir rezalet" dedi.

Başkan Şahin, bir web sitesine verdiği demeçte, YouTube'da şiddet içeren yayınların bulunduğunu belirterek şu şekilde konuştu:

"Bunlarla mücadele etmek şart. İşin ahlak boyutu da var. Bazı Youtube yayıncıları, çok özür dileyerek söylüyorum, yaşam kadınlarını yayınlarına, yarı çıplak giysilerle konuk alarak terbiye yoksunu sohbetler edebiliyor. Youtube çocukların ağırlıklı olarak kullandığı bir mecra. Burada neredeyse iç çamaşırlarını göreceğimiz şekilde giyinen insanlar Youtube’da yayına alınıyor, bir başka örneğe bakıyoruz bir kadının ayakkabısından içki içiliyor. Rezaletin bini bir para. Konu yalnız hükümet, muhalefet meselesi değil. Toplumun etik temellerine kastediliyor. İnanç, toplumsal ve kültürel değerlerimize sahip çıkmak zorundayız. Aile kurumunu muhafaza etmek şart. Geleneksel yayıncılık alanı nasıl bir düzen ve denetime tabi ise web üstünden yapılan, sosyal medya kaynaklı yayınlarda bir tertibe tabi olmak zorunda."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.