18 EKİM REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Adım Farah, Benim Güzel Ailem, MasterChef All Star reyting birincisi k

Reyting neticeleri ve en çok izlenen yapımlar izleyiciler tarafınca merak edilip gün gün takip ediliyor. 18 Ekim Çarşamba günü televizyon ekranlarında Adım Farah, Benim Güzel Ailem, MasterChef All Star, Kesişme: İyi Ki Varsın Eren ve Ölümcül...

Reyting neticeleri seyirciler tarafınca arama motorlarında sorgulanıyor. 18 Ekim Çarşamba gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 18 Ekim reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 18 Ekim 2023 Çarşambagünü reyting neticeleri ve detaylar...

18 Ekim Çarşamba gününün reyting neticeleri şu ana kadar açıklanmadı. Reyting neticeleri açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

11 Ekim Çarşamba günü reyting sonuçlarına göre;

Total'de reyting listesinin ilk sırasında Kuruluş Osman, ikinci sırada MasterChef Türkiye All Star, üçüncü sırada ise Esra Erol'da yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Kuruluş Osman, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

20+ABC1 sıralamasında ise ilk sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada Müge Anlı yer aldı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı
İrem Derici ile Gökhan Fırat ayrıldı: Sevgilisini her yerden sildi