RTÜK'ün yeni hedefi 'Sosis Partisi' oldu! Sosis partisi yarım kaldı!

Sosis partisi yarım kaldı! İktidarın sansür ve baskı aygıtı haline gelen RTÜK, yeni bir hamle ile gündemde! Prime Video'da yayımlanan ve yetişkinlere yönelik dünyaca ünlü animasyonun 'sapkın içerik' olduğu gerekçesi inceleme başlattı.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (RTÜK), Amazon'un yan kuruluşu Prime Video'da yayınlanan 'Sosis Partisi: Foodtopia' adlı animasyon filmindeki cinsel içerikten dolayı hukuki soruşturma başlattı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin şunları söyledi: Konu ilk Genel Kurul toplantısında gündeme gelecek. "

Şahin, sosis partisinin "inanç ve kültür" değerlerine saldırdığını, kötü rejimin Türkiye gençliğine saldırdığını söyledi. Şahin'in X'teki sözleri şöyle:

'Pazarı ve amacı belli olan, toplumumuzu güçlü kılan ve bizi ayakta tutan inançlarımıza ve kültürel değerlerimize odaklanan çarpık bir hegemon, medya aracılığıyla ülkemizin geleceği olan gençlerimize saldırıyor. Türk uluslararası yayın kuruluşu 'Prime Video'nun listesinde yer alan animasyon yapımı 'Sausage Party: Foodtopia', halkımızı en kötü duruma sürüklüyor. Uzman gözlemcimiz olan Genel Kurul, gerekli soruşturmayı
yapmış, sosyal medyada agresif bir şekilde gerekli uyarıları yapmış ve sapmanın içeriğine ilişkin adli soruşturma başlatmıştır. "Söz konusu denetim raporu Genel Kurulun ilk toplantısının gündemine alınacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.