Ruanda Futbol Federasyonu büyüyü yasakladı

Ruanda Futbol Federasyonu bir futbol karşılaşmasında atılan golün büyü sonucu olduğu iddiası üzerine lig maçlarında büyü yapılmasını yasakladı. Ruanda Ligi'nde inanılması güç bir olay meydana geldi. Mukura Victory Sports...

Ruanda Futbol Federasyonu bir futbol karşılaşmasında atılan golün büyü sonucu olduğu iddiası üzerine lig maçlarında büyü yapılmasını yasakladı. 

Ruanda Ligi'nde inanılması güç bir olay meydana geldi. Mukura Victory Sports ile AS Kigali takımları arasında oynanan karşılaşmada ev sahibi takımın büyü yaptığı iddia edildi. 
Ev sahibi ekip 1-0 öndeyken AS Kigali hücumlarında mutlak gol pozisyonları başarısız oldu. Konuk ekipten bir futbolcu kale direği dibindeki nesneyi alıp yedek kulübesine götürmeye çalıştı. 
 AS Kigali'li oyuncunun bu hareketinin ardından Mukura Victory Sports'lu futbolcular oyuncuyu kovalamaya başladı. Kale direği dibinden büyülü olduğu öne sürülen nesneyi alan oyuncu karşılaşmada beraberliği getiren golü kaydetti. 
Mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Yaşanan bu olayın ardından Ruanda Futbol Federasyonu lig maçlarında büyü yapılmasını yasakladığını açıkladı.

İşte akıllara durgunluk veren o görüntüler; 

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe-Monaco maçının hemen ardından gerginlik!
Jonas Svensson'dan başarı sözleri! "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"
Hatayspor, yeni teknik direktörü belli oldu!
Joe Worrall, siyah-beyazlı formayla ilk kez gol attı!
Rashica 5. golünü atmış bulundu!